пʼятниця, 14 квітня 2017 12:22

"Вітання росіянам: ви опинилися у КНДР" - письменник про заборону трансляції Євробачення

"Вітання росіянам: ви опинилися у КНДР" - письменник про заборону трансляції Євробачення
Павло Бондаренко порівняв Росію з КНДР Фото: НТВ

Письменник із Луганська Павло Бондаренко прокоментував заборону транслювати Євробачення у Росії.

Він вважає, що у Росії нині така ж демократія, як і в Корейській народно-демократичній республіці. Як доказ своєї думки письменник навів влучний приклад – участь збірної КНДР із футболу у чемпіонаті світу 2010 року.

"Якщо хто не в курсі – там теж найкраща у світі демократія. Народна. Керована. Тому по телевізору там розповідають лише яскраву кришталеву правду. І ось – величезна перемога! Уперше за останні 45 років збірна КНДР пробилася до фінальної стадії чемпіонату світу з футболу в ПАР! Ура! Слава мужнім чучхе! Слава славою, але про всяк випадок рішенням партії перший матч збірної по північнокорейському ящику не показували – передбачали, що бразильці накидають носіям високодуховної чучхе повну торбу, а громадяни найщасливішої країни у світі не мають дивитися на такі поразки.

Проте після того, як північнокорейці програли з рахунком 1:2 бразильцям, партія вирішила, що наступний матч показати можна. А після того, як північнокорейська команда почала програвати португальцям із рахунком 0:4, трансляцію матчу через кілька хвилин вимкнули. Тому щасливі північні корейці не побачили підсумкових 0:7", – пожартував Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко: Росії не потрібне Євробачення

На думку письменника, подібна ситуація нині в Росії.

"До чого це все я? До вітання росіянам: ви опинилися у КНДР. За вами вже опускається нова залізна завіса. З чим вас вітаю. Завтра, після того, як на "численні прохання трудящих" у вас відімкнуть інтернет і супутникове телебачення, вам розповідатимуть про політ російського космонавта на Сонце та про те, як темношкірі в США не доїдають. Про голод та холод в Україні уже розповідають... Недовго залишилося. Заборона фюрера показувати Євробачення – це перший крок туди, за стіну. За завісу… Бо російський народ має особливу духовність та особливий шлях. Як чучхе", – висловився Бондаренко.

Зараз ви читаєте новину «"Вітання росіянам: ви опинилися у КНДР" - письменник про заборону трансляції Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі