понеділок, 05 березня 2018 10:48

З'явився тизер заключного сезону "Карткового будинку" без Кевіна Спейсі

З'явився тизер заключного сезону "Карткового будинку" без Кевіна Спейсі
Робін Райт замінить Кевіна Спейсі у серіалі "Картковий будинок". Фото: youtube

Компанія Netflix випустила тизер 6-го сезону американського політичного серіалу "Картковий будинок". Ролик опублікували на каналі сервісу в YouTube.

6-й сезон "Карткового будинку" стане заключним в історії серіалу. Його прем'єра відбудеться восени 2018 року.

У нових епізодах головною героїнею стане Клер Андервуд, яку грає актриса Робін Райт. Вона замітить Кевіна Спейсі, який грав президента США Френка Андервуда. Компанія Netflix припинила співпрацю з актором через звинувачення у сексуальних домаганнях.

Раніше творці серіалу повідомили, що 6-й сезон буде коротшим, ніж попередні. Замість 13-ти епізодів знімуть лише 8.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер актор, який зіграв в "Картковому будиночку"

Стрімінговий онлайн-сервіс Netflix втратив $39 млн після припинення співпраці з актором Кевіном Спейсі. Збитки сервісу пов'язані з рішенням закриття серіалу "Картковий будинок" після шостого сезону. Через секс-скандал з Кевіном Спейсі зйомки серіалу призупинили, знімальна команда перебувала у вимушеній відпустці. Додаткових збитків зазнали через відмову показувати фільм "Гор", який знаходився на стадії пост-продакшну. У ньому Спейсі зіграв головну роль.

Зараз ви читаєте новину «З'явився тизер заключного сезону "Карткового будинку" без Кевіна Спейсі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі