неділя, 19 лютого 2012 13:11

"Повезло Козловському з такою баришнею" - на презентації Варда станцювала стриптиз
14

Фото: Фото: Жанна Мосійчук

17 лютого співак Віталій Козловський разом із новою співачкою та стриптизеркою Вардою презентували відео на пісню "Не оставляй меня". Вечірка пройшла в концерт-холі "Біблос".

Святкування затримали на півтори години. Із зіркових гостей прийшли Ольга Сумська, Монро, Віктор Павлік, Еріка та Альоша. Якийсь час їм ніде було сісти, бо всі місця на першому поверсі ресторану зайняли. Тому деяким зіркам презентацію шоу доводиться дивитись стоячи.

Ведучим вечірки був Анатолій Анатолійович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Козловський: Я ніколи не зраджував своїй дівчині

"Віталік, хочу задати тобі лише одне питання. 13 лютого свій день народження відзначав Роббі Вільямс. Тебе випадково не запрошували?", - цікавиться він у співака, маючи на увазі новину про те, що Брітні Спірс запросила Козловського на весілля. Ця новина була піаром.

"Іди в жопу", - відказує йому Козловський.

Перед піснею "Не оставляй меня" Варда танцює стриптиз. Крутиться на жердині, але не роздягається. Вона в минулому чемпіонка із танців стриптизу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Машину Козловського розбили вщент (ФОТО)

Із Козловським співає в довгій сукні з великим розрізом. Коли крутиться, з-під сукні видно чорні панчохи.

"Ого. Повезло Козловському з такою баришнею. Сексі така", - шепочуться два чоловіки, які дивляться виступ із другого поверху.

Зараз ви читаєте новину «"Повезло Козловському з такою баришнею" - на презентації Варда станцювала стриптиз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі