вівторок, 02 січня 2018 15:36

Порошенко назвав найкращі українські пісні за рік

Порошенко назвав найкращі українські пісні за рік
На думку президента, є попит на пісні українською мовою. Фото: korrespondent.net

Президент України Петро Порошенко поділився добіркою улюблених пісень 2017 року від українських виконавців. Список виклав на своїй сторінці у мережі Facebook.

"Українська музика цього року зробила значний крок вперед – з'явилося багато сучасної та цікавої музики. Але найголовніше: цей рік показав – українці хочуть слухати пісні рідною мовою", - написав Порошенко.

До рейтингу від президента увійшли такі пісні: Riffmaster — "Тихо прийшов, тихо пішов", ONUKA — VSESVIT, The Hardkiss — "Журавлі", Pianoбой — "Вітчизна", "Даха Браха" — "Монах", ВВ — "Марш нової армії", Тіна Кароль — "Перечекати".

Плейлист Порошенка також доступний для прослуховування на YouТube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наташі життя в ашрамах не допомогло": у мережі продовжують обурюватись за учасників АТО, яких не пустили на концерт Могилевської

Український співак, шоумен і продюсер Андрій Данилко у новорічну ніч виступав на корпоративі під Москвою. Фото і відео зі святкування опублікував в Instagram російський ведучий і актор В'ячеслав Манучаров.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко назвав найкращі українські пісні за рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі