четвер, 13 грудня 2012 14:10

Померла акторка Наталія Кустинська, виконавиця головної ролі у фільмі "Три плюс Два"

Померла акторка Наталія Кустинська, виконавиця головної ролі у фільмі "Три плюс Два"
Фото: РИА Новости

Актриса Наталія Кустинська, яка минулого тижня була доставлена ??у важкому стані до Боткінської лікарні Москви і кілька днів провела в комі, померла на 75-му році життя.

Про дату і місце прощання і похоронів буде відомо пізніше. Минулого тижня Кустинська, відома за ролями в картинах "Іван Васильович змінює професію" та "Три плюс два", доставили у важкому стані в реанімацію Боткінської лікарні. У неї були зафіксовані пневмонія і кома. У середу в московському департаменті охорони здоров'я повідомили, що вона вийшла з коми, але знаходиться у важкому стані.

Кустинська народилася 5 квітня 1938 року в артистичній родині, закінчила Гнесинське училище. У кіно дебютувала в картині "Похмурий ранок" Григорія Рошаля. Всього зіграла в двох десятках картин, в числі яких відомий радянський серіал "Вічний поклик", комедія "Три плюс два" і знаменита стрічка Леоніда Гайдая "Іван Васильович змінює професію", де Кустинська виконала роль актриси, що подорожує з режисером Якіним в Гагри.

Зараз ви читаєте новину «Померла акторка Наталія Кустинська, виконавиця головної ролі у фільмі "Три плюс Два"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі