середа, 20 січня 2021 17:45

Покажуть передісторію "Чарлі й шоколадна фабрика"

Покажуть передісторію "Чарлі й шоколадна фабрика"
У 2005 році власника шоколадної фабрики Віллі Вонку зіграв Джонні Депп. Фото: Amazon

Американська студія Warner Bros. зніме приквел фільму "Чарлі й шоколадна фабрика". Розповість історію Віллі Вонки до подій стрічки.

Заснований на повісті британського письменника Роальда Даля "Чарлі і шоколадна фабрика" 1964-го. Має декілька повнометражних екранізацій. Одна з найвідоміших - 2005-го режисера Тіма Бертона. Віллі Вонку тоді втілив Джонні Депп.

Як пише Collider, на цей раз невідомо, хто зіграє Віллі Вонку. Студія розглядає Тома Голланда і Тімоті Шаламе, раніше в списку кандидатів були Раян Гослінг, Дональд Гловер і Езра Міллер.

Режисером стане британець Пол Кінг, який зняв "Пригоди Паддінгтона". Продюсуванням займеться Девід Хейман, що випустив всі 8 фільмів "Гаррі Поттера" і франшизу "Фантастичні тварини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Disney руйнує місто для зйомок "Зоряних війн"

Зніматимуть у Великій Британії після зняття карантинних обмежень. Прем'єру запланували на 17 березня 2023 року.

З американської бібліотеки Netflix прибрали кінокартини, у яких знімався Джонні Депп. Голлівудський актор програв суд у справі про наклеп проти таблоїда The Sun. У газетній публікації назвали Деппа "людиною, яка била дружину". Видання посилалось на свідчення колишньої дружини актора Ембер Герд. У рішенні суду визнали, що публікація в таблоїді відповідає дійсності.

Зараз ви читаєте новину «Покажуть передісторію "Чарлі й шоколадна фабрика"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі