понеділок, 29 січня 2018 19:19

Показали кадри американського фільму про спокусливу російську шпигунку

Показали кадри американського фільму про спокусливу російську шпигунку
Дженіфер Лоренс зіграла спокусливу російську шпигунку, яка має звабити агента ЦРУ. Фото - Kinoafisha

З'явились нові кадри шпигунського трилера "Червоний горобець" Френсіса Лоренса. Стрічка створена на основі однойменного роману Джейсона Меттьюса, що розповідає про російську шпигунку, яка має звабити американського агента. У головних ролях Дженніфер Лоренс, Джоел Едгертон, Матіас Шонартс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британський музикант показав у кліпі кадри з Євромайдану

За сюжетом, Домініку Єгорову проти її волі вербують до російської секретної служби як "горобця" — професійну звабницю. Стає одним з найцінніших агентів секретної програми. Її першою ціллю є Нат Неш, офіцер ЦРУ, відповідальний за проникнення американських "кротів" до російської розвідки. Між ними зав'язується взаємний потягу. Під загрозою опиняється їхня кар'єра та безпеку обох держав.

Роль другого плану у "Червоному горобці" зіграв український танцівник Сергій Полунін.

Прем'єра фільму відбудеться 1 березня 2018 року.

24 жовтня український танцівник, зірка світового балету, Сергій Полунін презентував британський біографічний фільм "Танцівник". Оповідає про життя й творчість Сергія від ранього дитинства у Херсоні. У 13 років вступив до Королівської школи балету у Лондоні. Був прем'єром Британськоого Королівського балету, театрів Росії та Баварської опери.У 26 років вирішив залишити класичний балет. Символічним прощанням зі сценою стало відео, де Полунін танцює під пісню Hozier - Take Me To Church.

Зараз ви читаєте новину «Показали кадри американського фільму про спокусливу російську шпигунку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі