середа, 25 квітня 2018 11:45

"Майже "Кримінальне чтиво" - Тарантіно заінтригував подробицями нового фільму

"Майже "Кримінальне чтиво" - Тарантіно заінтригував подробицями нового фільму
Квентін Тарантіно запросив Леонардо Ді Капріо на головну роль у фільмі "Одного разу в Голлівуді". Фото: Los Angeles Times

Американський режисер Квентін Тарантіно розповів подробиці нової стрічки "Одного разу в Голлівуді".

Під час прес-конференції у Лас-Вегасі Тарантіно запевнив, що з-поміж усіх його робіт новий фільм найбільше нагадуватиме культову стрічку "Кримінальне чтиво" 1994 року, пише The Hollywood Reporter.

"Дія фільму "Одного разу в Голлівуді" відбувається 1969-го в розпал культури хіпі та народження нового Голлівуду. Зараз ми робимо все, щоб Лос-Анжелес - вулиця за вулицею - перетворився на Голлівуд 1969 року", - розповів Тарантіно.

Головного героя, колишнього актора Ріка Далтона, зіграє Леонардо Ді Капріо. Його каскадера на екрані втілить Бред Пітт. Далтон жив неподалік акторки та моделі Шерон Тейт, яка була дружиною режисера Романа Поланскі. Жінку та її друзів вбили у власному будинку серійний вбивця Чарльз Менсон і члени його секти.

Прем'єру фільму запланували на 9 серпня 2019 року, на 50-ті роковини з дня смерті Тейт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джеймс Кемерон зніматиме ще чотири частини "Аватара"

Квентін Тарантіно може зняти наступний фільм франшизи "Зоряний шлях". У грудні 2017-го провів кількагодинну зустріч із сценаристами стрічки. Погодився знімати фільм за умови, що він матиме рейтинг R. Осіб, які не досягли 17-річного віку, допускатимуть на сеанс лише у присутності батьків. У таких фільмах використовують лайку, вживають наркотики, експлуатують еротику та насилля.

Зараз ви читаєте новину «"Майже "Кримінальне чтиво" - Тарантіно заінтригував подробицями нового фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі