понеділок, 15 лютого 2021 13:43

Перезнімуть "Містер і місіс Сміт"

Перезнімуть "Містер і місіс Сміт"
Бред Пітт та Анджеліна Джолі зіграли подружжя кілерів у бойовику 2005-го "Містер і місіс Сміт". Невдовзі після зйомок одружилися, зараз вже розлучені. Фото: Pinterest

За мотивами фільму "Містер і місіс Сміт" 2005 року знімуть серіал. Вийде на платформі Amazon 2022-го.

Джон і Джейн одружилися майже одразу після знайомства, живуть у передмісті. Кожен приховує, що є найманим вбивцею. Працюють в організаціях, що конкурують між собою. Одного разу подружжя отримує замовлення вбити одне одного, за сюжетом.

В оригінальному фільмі чоловіка і дружину зіграли Бред Пітт та Анджеліна Джолі. Вважається, що зйомки стали початком їх стосунків, через що Пітт розлучився з Дженніфер Еністон.

У серіалі ж "Містера і місіс Сміт" зіграють британська акторка й сценаристка Фібі Воллер-Брідж та американський актор і музикант Дональд Ґловер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італійську кінокласику покажуть на великому екрані

Режисер - Франческа Слоун, відома за проєктами "Атланта" та "Фарго". Виконавці головних ролей також приєднаються до написання сценарію.

Фібі Воллер-Брідж отримала "Еммі" та "Золотий глобус" за головну роль в серіалі "Погань".

Дональд Ґловер став відомий після кліпу This is America. Писав сценарій "Студія 30", знімався в "Зоряних війнах", "Спільноті" та "Атланті". Озвучив Сімбу в ремейку мультфільму "Король Лев".

Зараз ви читаєте новину «Перезнімуть "Містер і місіс Сміт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі