субота, 21 серпня 2021 15:30

Перекритий "Бориспіль" та особистий Boeing: Макс Барських презентував кліп-мюзикл
8

Макс Барських презентував кліп-мюзикл
Фото: надане піар-менеджером артиста
Макс Барських презентував кліп-мюзикл
Макс Барських презентував кліп-мюзикл
Макс Барських презентував кліп-мюзикл
Макс Барських презентував кліп-мюзикл

Виконавець Макс Барських випустив сингл Just Fly і кліп до нього. Ця пісня є головною з майбутнього альбому співака.

"Я кидаю виклик сучасним трендам. У них багато темного і однотипного. Давно зловив себе на думці, що перестав слухати те, що популярне. Сьогодні мене заворожує музика 1950-х - ця епоха і стала лейтмотивом треку. Кожен звук у ній створено для того, щоб стимулювати ендорфіни і налаштовувати слухача на політ уяви. Just Fly - це перша ластівка з майбутнього альбому, над яким я працюю з Віталієм Телезіним", - поділився він.

Режисером відеороботи виступив Алан Бадоєв. У кліпі-мюзиклі показали естетику Вуді Алена і лейтмотиви 1950-х, перекритий "Бориспіль" і особистий Boeing 737-800, а також 100 унікальних образів. Зйомки проходили в одному з терміналів аеропорта протягом тижня. У ключовій сцені кліпу задіяли 20 одиниць спецтранспорту, зокрема п'ять сучасних пасажирських літаків.

Модель Катрін Барк зіграла головну жіночу роль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чорноморські ігри" вивели на велику сцену Тіну Кароль

"Ми довго шукали героїню для нашого кліпу, тому що в головній ролі я хотів бачити дівчину в стилі фільмів Вуді Алена. Разом із Катею ми репетирували більше двох тижнів" - сказав артист.

Артисти Макс Барських та Zivert презентували спільну відеороботу на композицію Bestseller. Трек розповідає історію про самотність у стилі кіберпанк.

Зараз ви читаєте новину «Перекритий "Бориспіль" та особистий Boeing: Макс Барських презентував кліп-мюзикл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі