Ексклюзиви
середа, 21 жовтня 2015 13:38

"O.Torvald" випустив новий кліп на пісню про байдужість

"O.Torvald" випустив новий кліп на пісню про байдужість

Український гурт "O.Torvald" представив новий кліп на пісню "Крик" з альбому "Ти є". Режисером відео став кліпмейкер Володимир Лєрт. У новому кліпі гурту знялися чотириста шанувальників з усієї країни, які відгукнулися на пропозицію фронтмена Євгена Галича. Зйомка відбувалася у вересні в Інституті автоматики в Києві й тривала 16 годин, пише Cultprostir.

Лідер "O.Torvald" Євген Галич каже, що кліп задуманий як звернення до соціуму: "Крик" - одна з найсерйозніших і найзворушливіших пісень альбому, пісня про нас і про те, що відбувається навколо нас, про те, якими ми можемо бути байдужими. До участі в масових сценах цього відео ми запросили фан-клуб "O.Torvald". Чекали на дві сотні людей, а приїхало майже чотириста – з різних регіонів України! Я вдячний кожному, ви дуже круті, люди! Дякую, що ви з нами, що стійко витримали 16-годинну зйомку і невтомно працювали".

Режисер кліпу разом із гуртом висловив подяку всім, хто взяв участь у зйомці, і переконаний, що професійні актори другого плану не показали би такого ставлення.

Володимир Лєрт відомий кліпами гурту "Бумбокс" та фільмом "Відторгнення", у якому знялися Богдан Ступка і Сергій Бабкін.

Зараз ви читаєте новину «"O.Torvald" випустив новий кліп на пісню про байдужість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі