четвер, 16 листопада 2017 03:28

Відкрили виставку, присвячену подіям у Донецькому аеропорту

Виставку Олега Дробоцького відкрили у Івано-Франківському Центрі сучасного мистецтва . Вона присвячена обороні Донецького аеропорту.
Олег Дробоцький — студент Львівської академії мистецтв. Картини для виставки створив за мотивами фотографій Сергія Лойка. Про це пише "Галка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Два століття - одна війна" - воїнів АТО та УПА об'єднали в одній фотовиставці

"Перш за все хочу висловити подяку Сергію Лойку. Півтора роки тому почав спілкуватись з ним у Фейсбуці, я написав до нього з проханням брати за основу його фотоматеріали, для того, щоб створити серію чорно-білих робіт на тему Донецького аеропорту. Планувалось 15 полотен, але зараз їх у мене 25 і я продовжую розвивати цю тему. Окремо хочу подякувати солдатам, які обороняють наші кордони та скаутській організації "Пласт", яка допомогла з організацією цієї виставки", – каже Дробоцький.
Серія робіт має 25 картин. На виставці представили 20. Усі картини виконані олійними фарбами на бавовняних полотнах.

Відомий журналіст Сергій Лойко опублікував фотографії одного з бійців Збройних силу України під час боїв в Донецькому аеропорту. Фото було зроблено 16 жовтня 2014 року, однак ім'я бійця АТО залишається невідомим.

Зараз ви читаєте новину «Відкрили виставку, присвячену подіям у Донецькому аеропорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі