четвер, 18 травня 2017 14:26

Опублікували трейлер оновленої версії фільму "Термінатор 2: Судний день"

Опублікували трейлер оновленої версії фільму "Термінатор 2: Судний день"
"Термінатор 2: Судний день": опублікували тейлер 3D-версії фільму. Фото: kinomol.ru

Опубліковали трейлер 3D-версії фільму "Термінатор 2: Судний день" режисера Джеймса Кемерона. Версію 1991 року з Арнольдом Шварценеґґером у головній ролі оновили технологічно. Картина розповідає про війну людей і машин. Прем'єра відбудеться 24 серпня 2017 року.

У відеоролику зібрали знамениті сцени та культові епізоди фантастичного бойовика. Творці картини вирішили перевипустити її у відреставрованому вигляді на честь 25-річчя фільму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шварценеґґер розповів, за якої умови зніметься у четвертій частині "Нестримних"

У формат 3D фільм перевели компанії DMG Entertainment і Studiocanal у співпраці з Джеймсом Кемероном. У підготовці нового релізу використали таку саму технологію, як і для створення оновленої версії "Титаніка".

Прем'єрний показ стрічки "Термінатор-2: Судний день" відбувся 25 грудня 1991 року. Сюжет став продовженням "Термінатора" 1984 року.

Голівудський актор і екс-культурист Арнольд Шварценеґґер сподівається, що бій реванш між Володимиром Кличком та Ентоні Джошуа таки відбудеться. Про це він написав у Facebook одразу після бою українця з британцем, що відбувся в Лондоні на стадіоні "Вемблі".

Зараз ви читаєте новину «Опублікували трейлер оновленої версії фільму "Термінатор 2: Судний день"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі