понеділок, 15 травня 2017 14:56

Оголені сідниці на Євробаченні-2017: пранкера Седюка відпустили із судової зали

Оголені сідниці на Євробаченні-2017: пранкера Седюка відпустили із судової зали
Оголені сідниці на Євробаченні-2017: Пранкера Віталія Седюка відпустили з судової зали. Фото: facebook.com

Дніпровський райсуд Києва обрав запобіжний захід за оголення сідниць на сцені Євробачення-2017 пранкеру Віталію Седюку. Його відпустили із судової зали.

Згідно з рішенням суду, Седюк протягом 60 діб має за кожної вимоги з'являтися до суду, слідчого відділу та прокурора. А також повідомляти про місце проживання. Він зобов'язаний здати паспорт та інші документи, необхідні для виїзду.

За словами прокурора Богдана Семиненка, інкримінована йому стаття про "хуліганські дії" не передбачає позбавлення волі, а лише її обмеження.

Пранкер Віталій Седюк зняв штани та показав оголені сідниці у прямому ефірі фіналу Євробачення-2017 під час виступу співачки Джамали. Скандаліста затримали за його витівку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Філатов прокоментував голі сідниці на Євробаченні

Скандал із виступом Джамали на Євробаченні за участі пранкера не перешкодив провести конкурс на високому рівні. Про це президент Петро Порошенко розповів на прес-конференції.

Зараз ви читаєте новину «Оголені сідниці на Євробаченні-2017: пранкера Седюка відпустили із судової зали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі