середа, 17 червня 2020 18:47

Новий український мультфільм розповідає про далеке майбутнє - тизер

Новий український мультфільм розповідає про далеке майбутнє - тизер
Вийшов тизер анімаційної стрічки "Віктор Робот". Фото: nachasi.com

У середу в мережу вийшов офіційний тизер української анімаційної фантастичної стрічки "Віктор Робот" – історії про дружбу та пригоди, які відбуваються в далекому майбутньому. Фільм створила студія анімації "Червоний собака" за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Відео опублікували 17 червня на сторінці Держкіно України в соцмережі Facebook.

"Далеке майбутнє. Штучна зірка, що має забезпечувати енергією планети навколо себе, не працює. Єдиний, хто може її полагодити, – дідусь маленької Віки, який і створив це світило. Однак він таємниче зникає. Дівчинка разом із помічником – крихітним роботом Віктором – вирушає на його пошуки. Так починаються захоплюючі пригоди двох друзів", - розповіли про сюжет стрічки.

Режисер та художник стрічки Анатолій Лавренішин, учасник та переможець міжнародних кіно- та анімаційних фестивалів International Film Festival Rotterdam, Annecy International Animated Film Festival, International Short Film Festival Clermont-Ferrand та інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали видовищний тизер українського історичного фільму "Фортеця Хаджибей"

Свої голоси головним героям подарували українські зірки: Римма Зюбіна, Віктор Жданов, Василь Мазур, Богдан Бенюк, Анатолій Хостікоєв. У фільмі звучать хітові саундтреки у виконанні Dakh Daughters, Антона Слєпакова ("Вагоновожаті"), Мар'яни Головко та Марка Галаневича ("ДахаБраха").

Прокат "Віктора Робота" заплановано на березень 2021 року.

Вийшов офіційний трейлер фільму про українців, які перемогли у Кубку Стенлі, престижному турнірі у північноамериканському хокеї з шайбою.

Режисером документального фільму UKE є Володимир Мула.

Зараз ви читаєте новину «Новий український мультфільм розповідає про далеке майбутнє - тизер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі