Ексклюзиви
середа, 21 лютого 2018 16:10

Нищук прокоментував скандал із Приходько

Нищук прокоментував скандал із Приходько
Нищук заявив, що до зйомок політичної реклами Порошенка не причетний. Фото: fakty.ictv.ua

Міністр культури України Євген Нищук висловився стосовно ситуації довкола передвиборчого ролика президента України Петра Порошенка.

У відео з лозунгом "Йдемо вперед. Петро Порошенко" взяли участь співачка Анастасія Приходько та режисер Ахтем Сеітаблаєв. Обоє заявили, що пропозиція надійшла від Нищука. Він не попередив, що ролик матиме політичний характер. Позиціонував його як соціальну рекламу.

"Я не причетний до зйомок ролика, - зазначив міністр. - Міністерство не знімає ролики. Не знав про його подробиці, крім загального позитивного і патріотичного характеру. Всі питання до тих, хто безпосередньо домовлявся, – розказував зміст, обговорювалися, чи ні подробиці. Я до цього відношення не маю".

Нищук додав, що не був обізнаний про подробиці переговорів із продюсерами. Коли дізнався, що відео є політичною рекламою, був здивований.

"Переговори велися безпосередньо або з продюсерами - я цього не знаю. Я в такій же ситуації, як і Ахтем та Настя", - сказав Нищук.

Раніше у прес-службі міністра визнали, що Нищук справді пропонував Приходько та Сеітаблаєву знятися у відео. Однак мова йшла про умовний ролик, без уточнення його подробиць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Від своїх слів не відмовляюся": Сеітаблаєв прокоментував участь у політичній рекламі Порошенка

На своїй сторінці в Facebook співачка Анастасія Приходько виклала відео, в якому заявила, що не давала своєї згоди на участь у промо-відео на підтримку Петра Порошенка. Режисер Ахтем Сеітаблаєв також розповів, що не знав про політичний характер ролика. Відео з назвою "Йдемо вперед. Петро Порошенко" з'явився на телебаченні та в мережі. Розповідає про останні політичні досягнення глави держави. Відео вилучили з мережі YouTube.

Зараз ви читаєте новину «Нищук прокоментував скандал із Приходько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі