вівторок, 27 лютого 2018 12:40

Не потрібно було влаштовувати цей цирк - продюсер про Нацвідбір Євробачення

  Судді українського відбору Євробачення-2018. Зліва направо: Андрій Данилко, Джамала, Євген Філатов.
Судді українського відбору Євробачення-2018. Зліва направо: Андрій Данилко, Джамала, Євген Філатов.

24 лютого відбувся фінал Національного відбору Євробачення, де був обраний представник від України - 20-річний співак з Одеси MELOVIN. Вибір суддів і глядачів викликав неоднозначну реакцію серед музичних експертів.

"Melovin з усіх претендентів на перемогу був найорганічнішим і виступив досить впевнено. Його пісня - звичайний євростандарт, нічого нового там немає. Таких пісень на Євробаченні буде багато і представник України ризикує загубитися серед них. Навряд чи скляне око Melovinа зробить там фурор. Хороша була Tayanna, вона відмінно співала. Але їй було незручно в одязі, який їй запропонували, і в танцях вона була непереконлива. Шикарно виглядав гурт KADNAY: свіжо, енергійно, потужно, колосальне шоу. Правда, їхню музику на Євробаченні можуть не зрозуміти. Хоча і ця пісня могла зайти", - зазначив український продюсер Володимир Бебешко, повідомляє gordonua.com.

Після невдалого виступу на Євробаченні 2017 у Києві групи O.Torvald троє суддів Нацвідбору - Костянтин Меладзе, Джамала та Андрій Данилко - повинні були відмовитися від місця в журі цьогоріч.

"Найслабша ланка в Нацвідборі на Євробачення - журі. Вони не змогли дати фахові оцінки та коментарі, а влаштували неадекватне шоу з матюками і поцілунками учасників. Після провалу O.Torvald Костянтин Меладзе чесно визнав, що це була помилка суддів, і покинув Нацвідбір. Решта повинні були вчинити так само. Якщо говорити про інцидент, який стався в прямому ефірі, то він пішов Tayannі тільки на шкоду. Дешевий піар їй не потрібен", - зазначив Бебешко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продюсер назвав секрет перемоги Melovin у нацвідборі Євробачення

Єдиним, хто професійно судив конкурсантів, став музикант та композитор Євген Філатов (The Maneken).

"Тільки один з членів журі давав професійну оцінку співакам - це Женя Філатов. Джамала ось-ось народить - її можна зрозуміти і пробачити. А Данилко не розбирається в музиці. І як це взагалі можливо, що суддя сидить і матюкається? Ніхто б фонограму там не дозволив включити, це контролюють спеціальні люди. Не потрібно було влаштовувати цей цирк", - додав продюсер Бебешко.

Євробачення - щорічний міжнародний пісенний конкурс, який з 1956 року організовує Європейський Мовний Союз, і в якому беруть участь країни, які є його членами. Цього року Євробачення пройде в португальському Лісабоні в травні: півфінали відбудуться 8 і 10 числа, а фінал - 12-го. Право приймати головний пісенний форум Європи для Португалії торік у Києві завоював Сальвадор Зібрав, який з піснею Amar Pelos Dois посів перше місце.

Зараз ви читаєте новину «Не потрібно було влаштовувати цей цирк - продюсер про Нацвідбір Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі