середа, 20 вересня 2017 12:15

Не Джолі: з'явився перший тизер фільму з новою Ларою Крофт

У мережі показали перший трейлер "Tomb Raider: Лара Крофт". Головну роль у екшені, прем'єра якого відбудеться у березні 2018-го, зіграла оскароносна Алісія Вікандер.

Автор: відкриті пошукові мережі
  Новою Ларою Крофт стала Алісія Вікандер
Новою Ларою Крофт стала Алісія Вікандер

За сюжетом, Крофт – донька зниклого шукача пригод. І вона вирішує розгадати таємницю його загибелі. Фільм "Tomb Raider: Лара Крофт" розповість про юність Лари Крофт та її першу експедицію. Нова Лара Крофт намагатиметься розкрити античні секрети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оскароносна Алісія Вікандер стала Ларою Крофт

Як розповіла актриса в одному з інтерв'ю, її постійно переслідувало відчуття суперництва з Анджеліною Джолі, яка грала цю роль до неї. Алісія зізналася, що під час зйомок усіляко намагалася перевершити імениту голлівудську актрису.

У тизері "Tomb Raider: Лара Крофт" Алісія - в образі героїні комп'ютерної гри Tomb Raider:

Акторка Алісія Вікандер стала новою Ларою Крофт. У мережі з'явились нові фото зі зйомок картини. Раніше цю роль виконала Анджеліна Джолі. Тренер, який готував Алісію до ролі, розповів, що Вікандер зробила велику роботу перед зйомками. "За 7 місяців до зйомок я розробив для Алісії план харчування, щоб наростити м'язи та розігнати метаболізм", - говорить тренер журналу SELF.

Зараз ви читаєте новину «Не Джолі: з'явився перший тизер фільму з новою Ларою Крофт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі