четвер, 13 березня 2008 12:11

Початок тижня моди у Києві присвятили жителькам мегаполісів (ФОТО)
10

У Києві відкрився Український тиждень pret-a-porter - Ukrainian FashionWeek. Протягом семи днів колекції сезону "Осінь-зима 2008-2009" показуватимуть близько 50 дизайнерів.

Тиждень моди почався з показу колекції "Проект 273" дизайнера Ольги Громової, яка повернулася на подіум після п"яти років відсутності. Колекцію, присвячену мешканкам сучасного мегаполісу, дизайнер представила в пластикових декораціях, що зображали хмарочоси. Шоу вийшло дуже динамічним.

Свої дизайнерсько-архітектурні ідеї Ольга Громова утілила в матеріалах приглушено-сірого кольору з вкрапленнями рожевого. Найяскравішою "плямою" в колекції стало взуття - різноколірні замшеві ботільони авторства Снєжани Нех. Показ завершився виходом моделей в еластичних тріко.

Ольга Громова – феномен поєднання таланту дизайнера й менеджера нової формації. Унікальні розробки моделей взуття, аксесуарів, ювелірних прикрас у поєднанні з ручною роботою і розпису по тканині дозволяють Ользі створювати цілісні і неповторні образи.

Покази її колекцій з успіхом проходять у Києві, Москві, Санкт-Петербурзі, Делі, Лондоні, Женеві й інших містах Європи. Крім дизайн-студії, Ольга Громова очолює також компанії "Громова-ексклюзив" і "Громова-дизайн". Більше того, Ольга створює корпоративний одяг для "Філіп Моріс", "Інтербрю", "Брітіш Табако" і "Галахар".

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Початок тижня моди у Києві присвятили жителькам мегаполісів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі