понеділок, 19 лютого 2018 18:27

Чоловік влаштував власне викрадення, щоб розважити друзів: 5 прем'єр українського прокату

Чоловік влаштував власне викрадення, щоб розважити друзів: 5 прем'єр українського прокату
Кадр з фільму "Нічні ігри". Фото: kinoafisha.ua

22 лютого в Україні відбудуться прем'єри нових фільмів. Зокрема на екрани вийдуть драма Стівена Спілберга "Таємне досьє", кримінальний трилер "Журналіст", німецька картина "На межі", комедійний детектив "Нічні ігри" та мультфільм "Гноми вдома".

"Секретне досьє"

Нова стрічка американського режисера Стівена Спілберга розповідає історію протистояння газети The Washington Post та уряду США 1971 року. Під час війни у ​​В'єтнамі видання опублікувало серію сенсаційних матеріалів, що ґрунтувалися на секретних документах з Пентагону. Стрічку зняли до 140-річного ювілею газети. Образ власниці The Washington Post втілила Меріл Стріп. Том Генкс зіграв роль головного редактора видання. "Секретне досьє" номінували на цьогорічний "Оскар" у категорії "Найкращий фільм".

"На межі"

У фільмі німецького режисера Фатіха Акіна головна героїня втрачає свого чоловіка та 5-річного сина. Обоє гинуть внаслідок теракту. Жінка не знаходить справедливості в суді. Вирішує покарати злочинців самотужки. Роль зіграла голлівудська акторка німецького походження Діане Крюгер. За свою гру отримала нагороду Каннського кінофестивалю у номінація "Найкраща актриса".

"Гноми вдома"

Родина Хлої переїжджає до старовинного маєтку. Дівчинка з'ясовує, що фігурки садових гномів у її дворі є живими. Вони захищають світ від чудовиськ з інших вимірів. Напередодні нового вторгнення Хлоя з гномами готуються дати їм відсіч.
Режисером мультфільму став канадський мультиплікатор Пітер Лепеніотіс. Раніше працював над анімаціями "Каспер" та "Історія Іграшок-2".

"Нічні ігри"

Щотижня подружжя Макс та Енні збираються з друзями на посиденьки за азартними іграми. Під час чергової зустрічі брата Макса нібито викрадають. Герої впевнені, що це - чергова гра, квест, який вони мусять розгадати. Згодом розуміють, що викрадення чоловіка було справжнім і вони йдуть за слідами злочинців.
Головні ролі зіграли американські актори Рейчел Макадамс, відома за стрічкою "Щоденник пам'яті", та Джейсон Бейтман з фільму "Нестерпні боси".

"Журналіст"

Портер Рене - журналіст, який спеціалізується на кримінальній тематиці. На прохання нової знайомої починає розслідувати вбивство її чоловіка. Між героями зав'язуються романтичні стосунки. Однак інтрижка може покласти кінець шлюбу та кар'єрі журналіста.
У стрічці знявся оскароносний актор Едріан Броуді, який прославився завдяки ролі у фільмі "Піаніст".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили переможців британського "Оскара"

На церемонії вручення нагород BAFTA за заслуги в області британського і міжнародного кінематографа перемогу в номінації "Найкращий фільм" отримала картина Мартіна Макдонаха "Три білборда на кордоні Еббінг, штат Міссурі".

Зараз ви читаєте новину «Чоловік влаштував власне викрадення, щоб розважити друзів: 5 прем'єр українського прокату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі