Ексклюзиви
вівторок, 11 серпня 2020 00:45

Лідер O.Torvald проведе квартирники в містах України

Автор: facebook.com
  Фронтмен рок-гурту O.Torvald Євген Галич вирушив в акустичний тур містами України
Фронтмен рок-гурту O.Torvald Євген Галич вирушив в акустичний тур містами України

21 місто України відвідає рок-музикант, лідер гурту O.Torvald Євген Галич в рамках літнього туру "99 друзів Галича". Триває 9-31 серпня.

Галич проведе камерні виступи у форматі квартирників - у пабах, кафе та мистецьких просторах. Зіграє акустичні версії хітів колективу.

"Онлайн-концерт - це як секс із гумовою дівчиною, - каже музикант. - Карантин всіляко намагається зіпсувати нам літо, але ми не дозволимо. Нарешті можна подивитися не в екрани моніторів і камер, а в очі тим, для кого виступаєш. Побачити й відчути енергетику від людей, які навпроти тебе. Квартирники дадуть змогу зібратися невеличкими сімейними компаніями і поспівати під гітару. Заплющити очі та уявити, що ви на музичному фестивалі або довгоочікуваному open air. І хоч цього літа ми не можемо відриватись гучно в натовпі, але ніхто не забороняє проводити вечори в майже домашній атмосфері в колі близьких друзів".

Перший виступ туру відбувся 9 серпня в одеському клубі True Man Club.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У кліпі O. Torvald знялися Дорофеєва, Позитив, Остапчук, Pianoбой, Alyona Alyona, Jerry Heil і Положинський

"О.Torvald давно вже дали зрозуміти, що вони один із найкращих концертних гуртів країни, а Женя Галич може підняти навіть мертвого, - говорить музичний критик, засновник медіа про нову українську музику LiRoom Олексій Бондаренко. – Живий звук – це справжній наркотик. Те, чого так катастрофічно не вистачає цього літа. І якщо для глядачів відсутність концертів - це просто дуже неприємно і образливо, то для артистів - смерті подібно".

Київський концерт Євгена Галича пройде 21 серпня на артзаводі "Платформа" разом із гуртом.

У столичній Національній філармонії України розпочався фестиваль "Літні музичні промені". Триває до 26 серпня. Заплановано 10 концертів класики XVIII-XX століть. Звучатимуть твори Йозефа Гайдна, Вольфганга Амадея Моцарта, Франца Шуберта, Антоніо Вівальді, Філіпа Гласса, Гленна Міллера, Дюка Еллінгтона. Виступи також можна подивитися наживо у форматі онлайн.

Зараз ви читаєте новину «Лідер O.Torvald проведе квартирники в містах України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі