неділя, 08 липня 2018 21:45

Христина Соловій скасувала концерт через політику

Співачка Христина Соловій скасування концерту у місті Зміїв, на Харківщині, який мав відбутися вчора, 7 липня. Вона мала виступати на місцевому святі. Про причини скасування концерту Соловій розповіла на своїй сторінці у Facebook.

"Я не виступаю на підтримку політиків та політичних партій. Організатори порушили умову контракту, використавши моє ім'я без моєї згоди для реклами, ще й політичної", - написала співачка.

У коментарях Соловій додала афішу заходу, на якій було зазначено, що концерт став можливим за підтримки народного депутата України Євгена Мураєва, та депутата Харківської обласної ради Валерії Мураєвої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Жопи ці постійні": в мережі коментують новий кліп MOZGI

Автор: karabas.live
  Концерт Христини Соловій
Концерт Христини Соловій

У четвер, 5 липня, відбувся другий день українського музичного фестивалю Atlas Weekend-2018.

Хедлайнерами третього дня стали українські виконавці, також зарубіжні рок-музиканти і діджеї. Головним хедлайнером третього дня Atlas Weekend стала американська співачка Лаура Пеголіцці, яка виступає під псевдо LP. Христина Соловій виступала у перший день фестивалю. Він зібрав більше 154 тис. глядачів.

Зараз ви читаєте новину «Христина Соловій скасувала концерт через політику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі