Ексклюзиви
четвер, 12 липня 2018 15:03

Кіра Найтлі зіграє видатну письменницю: показали перші кадри

Кіра Найтлі зіграє видатну письменницю: показали перші кадри
Показали трейлер біографічної драми з Кірою Найтлі. Фото: variety.com

У мережі з'явився трейлер біографічної драми "Колетт" про визначну французьку письменницю Сідоні-Габріель Колетт. Її роль зіграла англійська акторка Кіра Найтлі.

Фільм розповідає історію відомої француженки, яка була однією із зірок Прекрасної епохи кінця ХІХ - початку ХХ ст.

20-річною Колетт виходить заміж за знаменитого письменника Анрі Готьє-Віллара (Домінік Вест) і стає його літературним негром, видаючи свої книги під його псевдонімом.

Книги жінки стають бестселерами. Але коли Віллі намагається змусити її написати ще один роман, Колетт вирішує боротися за творчу незалежність.

"Грати жінок, які надихають, - це приголомшливо. У своїх творах Колетт ставила під сумнів ідею гендерів, протиставляла те, що було дійсно притаманне жінці, з тим, що суспільство вважало жіночим. У 1890-ті у Франції було багато сексуальної свободи. У Колетт були коханки-жінки і коханці-трансгендери. Вона відчувала, що має право і отримувати, і дарувати задоволення. Для багатьох сучасних жінок це навіть зараз звучить занадто революційно", - каже Найтлі про свою героїню.

На екрани фільм "Колетт" вийде у вересні 2018-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов трейлер-жахастик серіалу "Касл-Рок" за книжками Кінга

В інтерв'ю Variety Кіра Найтлі зізналася, що вважає за краще грати персонажів минулих століть, а не сучасних героїнь. Зірка вважає, що в сценаріях сучасних фільмів жінок майже завжди ґвалтують.

Зараз ви читаєте новину «Кіра Найтлі зіграє видатну письменницю: показали перші кадри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі