Ексклюзиви
четвер, 20 березня 2014 15:08

Через пісню на Майдані підпалили авто - лідер київського рок-гурту

Через пісню на Майдані підпалили авто - лідер київського рок-гурту

Невідомі намагалися підпалити автомобіль менеджера українського рок-гурту "Барахта" після Акції миру 19 березня. Про це повідомляють учасники гурту на своїй офіційній сторінці Вконтакті.

Сталося це в Києві, 19 березня, по вулиці Симиренка, близько 1.30 ночі. Невідомі кинули "коктейль Молотова" в автомобіль менеджера гурту. За словами власниці авто, увечері 19 березня, вона поставила машину біля під'їзду і піднялася в квартиру, а вночі сталася пожежа. Сусіди викликали міліцію і пожежну, але до їх приїзду вже встигли загасити полум'я власними силами. "Я прокинулася від вибуху, подивилася у вікно і побачила, що моя машина горить та її гасять сусіди..." - розповідає Катерина.

Дмитро Мельник, лідер гурту, впевнений, що подія безпосередньо пов'язана з їх постійними виступами на Майдані з піснею "Давай вставай", яка стала однією з кращих пісень майдану і надихає людей не здаватися. Також Дмитро акцентує на закономірності подій: "Напередодні, 15 березня, група виходила на сцену Майдану виконуючи "Давай вставай" в Акції Миру на підтримку жителів Криму і Севастополя. Підпал автомобіля може бути пов'язаний з цим також…". Зараз ведеться слідство.

Зараз ви читаєте новину «Через пісню на Майдані підпалили авто - лідер київського рок-гурту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі