вівторок, 31 березня 2015 18:03

Ірена Карпа презентує світовий бестселер та запрошує на благодійний аукціон-розпродаж

 

Завтра,1 квітня о 19:00, провулок Бєлінського, 5 (м. Університет) "Наш формат" та Ірена Карпа презентують світовий бестселер "Правила розвитку мозку дитини" Джона Медіни та благодійний аукціон-розпродаж.

"Аби допомогти Вам бути найкращими в світі батьками та виховати розумну дитину, а ще порозумітися із мозком, який, як і Ви, потребує: турботи й роботи, відпочинку і… гумору. Джон Медіна, молекулярний біолог-еволюціоніст, зумів умістити у своїй новій книзі найновіші наукові дослідження про розвиток мозку в лоні матері, сучасні ігрові методики раннього розвитку дітей та життєво необхідну науку комунікації" - йдеться в описі до події

У програмі презентації благодійний розпродаж: плащики, вечірні й коктейльні сукні, балетки... Все – на красивих і жвавих! Ціни символічні – від 200 грн. На вас чекають сукні з кліпів Ірени, кінозйомок, фотосесій та червоних доріжок.

Зібрані кошти підуть на допомогу хлопцям на передовій: тактичні окуляри, рукавиці, наколінники, налокітники, балаклави, труси, футболки – і далі по списку – на всі гроші, які збирає волонтерська група "Допоможи допомагати".

"Дівчата, долучайтеся до мікро-фешн-паті для своїх! Приходьте на дрінк і дресінг. Поспілкуємося, виберемо, що кому личить… а я всю неймовірну виручку передам волонтерам на отакі от несвяткові, але дуже потрібні закупи: сукня Карен Міілен вже кармічно перетворилася на пару берців для солдата-сироти кілька днів назад, то був гарний початок!" - запрошує на аукціон Ірена Карпа

Джон Медіна – молекулярний біолог-еволюціоніст, що займається проблематикою розвитку мозку, а також генетикою психічних розладів. Директор Центру вивчення мозку при Тихоокеанському університеті Сіетла (Seattle Pacific University), керівник відділення біоінженерії медичної школи при держуніверситеті Вашингтона (Washington State University). Більшість своїх досліджень здійснив як приватний консультант, діагностик проблем психічного здоров'я працівників бізнес-сектора та державних дослідницьких закладів, які потребували генетика із досвідом у психіатрії. Медіна завжди захоплювався тим, як мозок сприймає і обробляє інформацію.

Як батька двох синів його цікавило, як наука про мозок може вплинути на методики навчання дітей. Заснував дослідницький інститут Таларіс (Talaris Research Institute), що розташований у Сіетлі поруч із alma mater науковця – Вашингтонським держуніверситетом. Крім проведення досліджень, консультацій та викладацької діяльності, автор бестселерів присвячує свій час спілкуванню з громадськими діячами, бізнесменами, медичними працівниками, керівниками шкіл і некомерційних організацій.

Працював консультантом при Комітеті з питань освіти та праці США і постійним представником з питань співпраці неврологів із освітянами. Тричі визнавався кращим викладачем в різних університетах США. У 2004 році став афілійованим науковим співробітником Національної академії інженерії (National Academy of Engineering). Автор дев'яти книг, колумніст: веде "Молекули мислення" у журналі Psychiatric Times.

Зараз ви читаєте новину «Ірена Карпа презентує світовий бестселер та запрошує на благодійний аукціон-розпродаж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі