середа, 26 липня 2017 14:46

I'll be back: Термінатор повертається в нових фільмах

I'll be back: Термінатор повертається в нових фільмах
Режисер Джеймс Кемерон планує зняти ще три фільми про "Термінатора" Фото: qwrt.ru

Режисер Джеймс Кемерон планує зняти ще три фільми про "Термінатора".

2019-го частина прав на франшизу повернеться до Кемерона. Згідно з його планами, Арнольда Шварценеґґера залучать у нових фільмах, але в них з'явиться новий головний герой.

"Питання в тому, чи вичерпала себе франшиза або її все ж можна освіжити. Буде вона настільки ж актуальна в сучасному світі, де стає реальністю те, що було фантастикою в перших двох фільмах "Термінатора". Ми живемо у світі, в якому існують військові дрони і величезні дата-центри, за всіма ведуть постійне спостереження і розвивається штучний інтелект", - заявив режисер, повідомляє news.com.au.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Термінатор повертається: Шварценеґґер анонсував 6-ту частину блокбастера

На даний момент Кемерон веде переговори з продюсером Девідом Еллісоном, який володіє глобальними правами на "Термінатора".

Фільм "Термінатор: генеза" вийшов на екрани в липні 2015-го. Дія картини розгортається 2029 року. Машини збираються організувати черговий напад на лідера опору Джона Коннора. Він відправляє в минуле солдата Кайла Різа, щоб він врятував від машин його мати. Головну роль у фільмі зіграв Арнольд Шварценеґґер. У перший прокатний вікенд в Україні фільм зібрав понад 13 млн грн. Всього "Генезис" заробив у прокаті 300 млн дол.

Опубліковали трейлер 3D-версії фільму "Термінатор 2: судний день" режисера Джеймса Кемерона. Версію 1991 року з Арнольдом Шварценеґґером у головній ролі оновили технологічно.

Зараз ви читаєте новину «I'll be back: Термінатор повертається в нових фільмах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі