субота, 06 лютого 2021 10:15

Хіт Берлінале-2020 виходить в український прокат

Хіт Берлінале-2020 виходить в український прокат
Фільм "Берлін Александерплац" спільного виробництва Німеччини, Нідерландів, Франції та Канади показуватимуть в українських кінотеатрах з 25 лютого. Фото: Arthouse Traffic

Кримінальна драма "Берлін Александерплац" вийде у прокат 25 лютого. Компанія "Артхаус Трафік" представила український трейлер фільму.

В основі стрічки - однойменний роман Альфреда Дебліна 1929 року. Німецький режисер афганського походження Бурхан Курбані переносить події книги в наші дні.

"Перетворює класичну історію на сучасну кримінальну драму, в якій Берлін продовжує грати одну з головних ролей", - ідеться в анонсі.

Френсіс, молодий нелегальний мігрант із Західної Африки, хоч і поклявся стати кращою людиною, все одно під впливом обставин вливається до підпільного світу німецької столиці, за сюжетом.

Світова прем'єра відбулася торік в основному конкурсі Берлінського кінофестивалю. Картина отримала премію Європейської кіноакадемії за найкращий саундтрек. В Україні вперше показали в межах фестивалю "Нове німецьке кіно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єри тижня: трилер про коронавірус та перспективна дівчина

З 28 січня у прокаті йде комедія "Все буде Ок!" режисера Тараса Бенюка. Знімали в Буковелі. Киянка Ліза втрачає роботу, від неї йде наречений. У відчаї збирається на заробітки до Польщі. Переплутала автобус та потрапляє на гірськолижний курорт в Україні. Прикидається інструктором заради великої зарплатні та житла, за сюжетом. Головні ролі зіграли Ірина Бенюк та Ірма Вітовська.

Зараз ви читаєте новину «Хіт Берлінале-2020 виходить в український прокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі