субота, 02 грудня 2017 18:38

Гурт Latexfauna зіграв тропічний концерт в перший день зими
14

Концерт гурту Latexfauna у Львові
Фото: Ольга Васьків
Концерт гурту Latexfauna у Львові
Концерт гурту Latexfauna у Львові
Концерт гурту Latexfauna у Львові
Концерт гурту Latexfauna у Львові

В перший день зими - 1 грудня, інді-поп квінтет з Києва Latexfauna відіграв концерт у львівському клубі FestRepublic. "Тропічний концерт" гурту був оформлений відповідно – пальми, гамаки, гавайські сорочки та інші атрибути літа. Навіть квиток для відвідувачів із вазонами-пальмами коштував вдвічі дешевше.

Фани почули хіти Surfer, Ajahuaska, Lime та нові треки: Aloe та Policia.

"Ми молода група і хітів у нас не багато. Але ми із удовольствієм зіграємо для вас все, що попросите. Зараз, для нас вершиною нашої творчості є пісня Lime – ну ми її просто обожнюємо, це щось", - каже зі сцени вокаліст Latexfauna Діма Зезюлін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Міхалок і BRUTTO у Львові заспівали про середні віки

Усього на концерт прийшло близько півтисячі фанів групи.

"Latexfauna мені відомі з першої пісні – Ajahuaska, яку я почув в десь в просторах інтернету ще півтори роки тому. Їхній свіжий стиль, манера виконання і навіть жахливий суржик вокаліста просто потрапили в ціль і одразу знайшли свою аудиторію. Під їхню музику класно відпочивати, працювати, думати, медитувати і навіть кохатися", - каже фан групи Андрій. На концерт прийшов із своєю дівчиною.

Одразу наступного дня музиканти полетіли у Харків, де зіграють наступний концерт. Гурт зіграв у Львові вже не вперше. Торік колектив взяв участь у Lviv Acoustic Fest та виступали у клубі UNDERGROUND.

Гурт Latexfauna заявив про себе у 2016 році. Музичне видання Karabas.live назвало формацію дебютом року: "На сучасній українській сцені за рік стало більше помітних і перспективних артистів. Але найкраще серед дебютантів виглядають, на наш погляд, Latexfauna. Свіже, соковите звучання, в якому відчувається вплив нью-вейва і сінті-попа 80-х. Чіпкі мелодії, абстрактні, дотепні і цікаво оформлені тексти вокаліста Дмитра Зезюліна - усе разом справляє враження і приємне, і насичене".

Зараз ви читаєте новину «Гурт Latexfauna зіграв тропічний концерт в перший день зими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі