Ексклюзиви
пʼятниця, 16 лютого 2018 13:40

Голосом Дзідзьо заговорив людиноподібний гриф

Голосом Дзідзьо заговорив людиноподібний гриф
В український прокат вийшов мультфільм "Грифко проти прибульців". Фото: YouTube

В прокат вийшов пеуранський повнометражний мультфільм "Грифко проти прибульців".

Головного героя Грифка озвучив співак Дзідзьо (Михайло Хома). Роль місцевого мачо Петруся Гарнюка – суперника Грифка у боротьбі за серце красуні Квіти озвучив продюсер "Dzidzio Контрабас" Павло Сушко.

"Я сам дуже люблю дивитися мультики. Мені дуже сподобався головний герой, такий простий, веселий максималіст, дуже подібний на мене. Тому я з великим задоволенням озвучив людиноподібного Грифка", - розповідає Дзідзьо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мультфільм за сценарієм українки претендує на "Оскар"

Сімейна анімація "Грифко проти прибульців" - режисерська робота Алекса Оррелла та Едуардо Шульдта, причому для першого з них – це дебют на великому екрані.

За сюжетом, прибульці задумали підкорити Землю. Головний герой Грифко жартома погодився знайти амулет невичерпної сили в обмін на тещу. Дізнавшись, що планують прибульці, герой розуміє, що тільки він може все виправити. Він вирушає у космос, щоб повернути амулет, врятувати планету і визволити тещу.

Це перший повнометражний мультфільм про культового комедійного персонажа Латинської Америки. У світі кінопрокат здійснює компанія 20th Сentury Fox, відома такими своїми анімаційними релізами, як: "Ріо", "Льодовиковий період" та інші.

Комедія про західноукраїнських контрабандистів "DZIDZIO Контрабас" з Михайлом Хомою у головній ролі минулого року встановила рекорд касових зборів серед вітчизянних стрічок - $822,8 тис.

Зараз ви читаєте новину «Голосом Дзідзьо заговорив людиноподібний гриф». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі