середа, 09 січня 2013 00:59

Голлівудські студії відмовилися фінансувати прокат нової стрічки Содерберга, бо вважають її занадто гейською

Голлівудські студії відмовилися фінансувати прокат нової стрічки Содерберга, бо вважають її занадто гейською

Режисер Стівен Содерберг заявив, що голлівудські студії відмовилися фінансувати прокат його стрічки "За канделябрами", так як вважають її "занадто гейською". Про це він повідомив в інтерв'ю виданню The Wrap.

Фільм Содерберга оповідає про долю Валентино Лібераче, знаменитого в 1950-70-е піаніста, померлого в 1987 році від СНІДу, і його стосунки з молодим коханцем Скоттом Торсон. Він заснований на спогадах самого Торсона. Екстравагантного музиканта, який прожив яскраве життя, зіграв Майкл Дуглас, а його сімнадцятирічного партнера, що відсудив у піаніста 113 мільйонів доларів, - Метт Деймон.

Однак незважаючи на зірковий склад, голлівудські кіностудії відмовилися вкладатися у фільм. "Ми обійшли їх усі, - розповів режисер. - Нам потрібно було всього п'ять мільйонів. І ніхто не взявся: всі студії сказали, що картина занадто гейська. Всі до єдиної. Це після 'Горбатої гори' - куди менш веселого фільму, ніж наш ! Я був вражений, все це здавалося якоюсь нісенітницею ".

За його словами, реакція студійних функціонерів на його новий фільм значно і незрозуміло відрізнялася від тієї, яку у них викликала в 2009 році інша стрічка Содерберга, "Дівчина за викликом", головну роль в якій виконала порноактриса Саша Грей.

У підсумку "За канделябрами" вийде на платному телеканалі HBO навесні 2013 року.

Тим не менш, Содерберг не засмутився: на його думку, режисер повинен піклуватися про те, щоб якомога більше людей побачили його кіно, а як - вже не так важливо. "На студіях злякалися, не знаючи, як цей фільм продавати глядачу, - додав він. - А на HBO працюють молодці."

Стівен Содерберг в даний час завершує роботу над ще одним проектом. Фільм "Побічні ефекти" з Ченінгом Татум, Руні Марою і Джудом Лоу в головних ролях випустять в прокат в лютому 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Голлівудські студії відмовилися фінансувати прокат нової стрічки Содерберга, бо вважають її занадто гейською ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі