Ексклюзиви
середа, 24 січня 2018 14:03

Елтон Джон назавжди йде зі сцени - ЗМІ

Елтон Джон назавжди йде зі сцени - ЗМІ
Співак Елтон Джон назавжди йде зі сцени. Фото: Viagogo

Сер Елтон Джон після 50-річної кар'єри вирішив назавжди піти з музичної сцени. Таке рішення, за інформацією західних ЗМІ, він планує оголосити сьогодні у прямому ефірі на офіційному веб-сайті виконавця.

Британський музикант та співак Елтон Джон планує покинути сцену через минулорічні ускладнення зі здоров'ям, – під час минулорічного туру в Південній Африці він "заробив" смертельну бактеріальну інфекцію, пише The Daily Mail.

70-річний музикант повинен піти у відставку після фінального світового турне, яке завершиться 1 липня 2018 року в Грузії. Спеціальне оголошення, про яке сам Елтон поки мовчить, він планує оголосити на офіційному сайті близько 20:00.

Однак, чи це справді буде оголошення про "відставку", поки що невідомо.

У Елтона Джона налічується близько 50 музичних альбомів, він є відомим філантропом, його ім'я занесене до Залу слави рок-н-ролу, він отримав близько 25 грандіозних музичних премій та є справжнім улюбленцем мільйонів меломанів.

4 грудня, померла 92-річна матір Елтона Джона. Про це британський співак повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Елтон Джон назавжди йде зі сцени - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі