середа, 14 березня 2018 21:45

Джамала презентувала яскравий кліп на нову пісню

Джамала презентувала яскравий кліп на нову пісню
Джамала презентувала пісню-саундтрек до мультфільму "Викрадена принцеса". Фото: youtube

Співачка Джамала випустила кліп на пісню "Ти любов моя", яка звучить у титрах до українського мультфільму "Викрадена принцеса: Руслан і Людмила".

До відео увійшли уривки з мультфільму, а також кадри зі студії звукозапису під час створення пісні.

"Ця пісня - сонячна й позитивна, вона вчить нас мріяти і вірити у себе, а головне - любити. Я вже встигла подивитись мультфільм, і пишаюсь тим, що це абсолютно українське кіно: дитяче, щире, професійне і якісне. І, звичайно, чудово бути частиною такого крутого проекту!" – каже Джамала.

Слова до пісні написала режисерка анімаційного фільму "Мавка. Лісова пісня" Олександра Рубан. Її авторству належить і головна пісня мультфільму "До зірок", яку виконав дует "Время и Стекло".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Onuka анонсувала вихід нового альбому

Прем'єра "Викраденої принцеси" відбулася 7 березня. Мультфільм побив рекорд стрічки "Кіборги": за перші вихідні у прокаті зібрав майже 21,5 млн грн. Анімаційну стрічку подивилися понад 285 тис. глядачів. За сюжетом, принцеса Людмила закохується у мандрівного артиста Руслана. Пару розлучає злий чаклун Чорномор, який викрадає дівчину. Руслан вирушає вслід за ними, щоб врятувати свою обраницю.

Зараз ви читаєте новину «Джамала презентувала яскравий кліп на нову пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі