вівторок, 07 березня 2017 09:00

Двійника Елтона Джона поставили в музеї воскових фігур

7 березня 1976 року в Музеї воскових фігур мадам Тюссо з'явився двійник британського співака Елтона Джона. Це перший рок-музикант, який удостоївся такої честі після гурту "Бітлз" в березні 1964 року.

Основа експозиції музею Тюссо – точні манекени-копії знаменитостей у натуральну величину. Традиційно їх називають восковими (як данина історії мадам Тюссо), але насправді вони зроблені із сучасних пластичних полімерів, що дозволяють досягнути ефекту стовідсоткової схожості. Експозиція розділена на кілька тематичних блоків: актори, співаки, музиканти, телеведучі. У розділі ікон Голлівуду можна постояти поруч з Елвісом Преслі, Кларком Гейблом, Марлен Дитріх, Вів'єн Лі та іншими зірками золотої ери кінематографа.

Свою першу воскову фігуру Марія Тюссо створює 1777 року – Вольтера, за яким послідували Жан-Жак Руссо і Бенджамін Франклін. Під час французької революції вона зробила посмертні маски з членів королівської сім'ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали найкращий фільм за останні 60 років

  Двійник Елтона Джона в музеї воскових фігур
Двійник Елтона Джона в музеї воскових фігур

Музей мадам Тюссо (фр. Madame Tussauds) – музей воскових фігур у лондонському районі Мерілебон, створений 200 років тому скульптором Марією Тюссо. Має філії в 20 інших містах, у тому числі в американському Голлівуді.

Зараз ви читаєте новину «Двійника Елтона Джона поставили в музеї воскових фігур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі