четвер, 27 листопада 2014 13:45

"Глядачі дивитимуться з широко відкритим ротом" - Кемерон розповів про "Аватар-2"

"Глядачі дивитимуться з широко відкритим ротом" - Кемерон розповів про "Аватар-2"

Режисер Джеймс Кемерон розкрив нові подробиці зйомок фільму "Аватар-2". У проекті беруть участь актори Сігурні Уівер, Сем Уортінгтон, Стівен Ленг і Зої Салдана. Про це режисер розповів в інтерв'ю журналу Empire.

"Я можу сказати вам одну річ - це буде неперевершений фільм", - зазначив Кемерон. Крім того, режисер додав, що глядачі дивитимуться "Аватар" "з широко відкритим ротом".

Довгоочікувана прем'єра кінокартини відбудеться 26 грудня 2016.

Відповідаючи на запитання, чи збирається він знімати фільм, використовуючи формат "60 кадрів в секунду", Кемерон зауважив, що в даному випадку він віддасть перевагу 48 кадрам. "Мені цього цілком вистачить", - додав він.

Кемерон також розповів, що над сценаріями до наступних трьох фільмів франшизи трудяться Рік Джаффа, Аманда Сільвер, Шейн Салерно і Джош Фрідман. "Ми працювали сім місяців і промалювали кожну сцену до фільмів, при цьому я до останнього не повідомляв їм про те, хто над якою стрічкою буде працювати, - поділився він. - Я прекрасно знаю, що якби вони були в курсі, то відключалися б від роботи на час, коли мова йшла про чужий сценарій".

Раніше Кемерон, говорячи про плани, повідомив, що в сіквелі "покаже новий вид пандорських хижаків, приєднає додаткові моменти до любовних сцен головних героїв, а також промалює емоційну сцену загибелі вождя народу Наві у битві".

"Аватар" визнано найбільш касовою картиною в історії. Збори від прокату цієї стрічки в кінотеатрах світу перевищили 2,8 млрд. дол. Сам фільм, а також його творці номінувалися на дев'ять премій "Оскар", завоювавши в 2010 році три нагороди Американської академії кіномистецтва.

Зараз ви читаєте новину «"Глядачі дивитимуться з широко відкритим ротом" - Кемерон розповів про "Аватар-2"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі