Ексклюзиви
понеділок, 29 січня 2018 18:53

Британський музикант показав у кліпі кадри з Євромайдану

Британський музикант показав у кліпі кадри з Євромайдану
Британський музикант показав у кліпі Євромайдан. Фото - afisha.bigmir.net

Британський музикант і екс-учасник британської рок-групи Oasis Ноел Галлахер використав кадри з Революції гідності в кліпі нового проекту High Flying Birds.
Користувачі мережі помітили у відеоролику на пісню It's A Beautiful World момент з протистояння біля стадіону ім. Валерія Лобановського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві британська співачка і актриса зняла кліп

Тизер ролика вперше з'явився в Instagram музиканта ще в серпні 2017 року. У кліпі Галлахер і команда грає пісню на репетиційній базі. Фрагменти перемежовуються яскравими вставками - абстрактними зображеннями і кадрами протистоянь. Раніше шанувальники побачили лірик-відео на цю пісню.


У київському метро відома українська студія RadioAktive Film зняла рекламу для британського ритейлера проїзних квитків Trainline.

Євромайдан (Революція гідності) — національно-патріотичні протестні акції в Україні, передусім, проти корупції, свавілля правоохоронних органів та сил спецпризначення, а також на підтримку європейського вектора зовнішньої політики України. Датується 21 листопада 2013 — 22 лютого 2014. Протистояння біля стадіону Лобановського відбувалося у січні 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «Британський музикант показав у кліпі кадри з Євромайдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі