Ексклюзиви
вівторок, 20 березня 2018 21:46

Актори анонсували кримінальний серіал, вдавши кишенькових злодіїв
4

Актори серіалу "Сувенір з Одеси" підсували гроші в кишені пасажирів підземки.
Фото: Прес-служба 1+1
Актори серіалу "Сувенір з Одеси" підсували гроші в кишені пасажирів підземки.
Актори серіалу "Сувенір з Одеси" підсували гроші в кишені пасажирів підземки.
Актори серіалу "Сувенір з Одеси" підсували гроші в кишені пасажирів підземки.

Творча група серіалу "Сувенір із Одеси", який транслюватиме канал 1+1, провела соціальний експеримент у київському метрополітені.

Продюсер телефільму Олександр Омельянов, а також актори Геннадій Попенко і Сергій Малюга, котрі зіграли одеських бандитів 1917 року, приміряли на себе образи кишенькових злодіїв.

Гроші в пасажирів підземки не крали. Навпаки — підсували їх у кишені. Замість сучасних купюр використовували старовинні, стилізовані за зразком 1917 року.

"За такими банкнотами полювали кишенькові злодії за часів Мішки Япончика (одеський кримінальний авторитет, загинув 1919 року — gazeta.ua) на початку ХХ століття. І хоча банди легендарного одеського нальотчика вже давно немає, "гострі козирки" як і раніше займаються в громадському транспорті. Сподіваємося, після такої жартівливій акції пасажири будуть більш уважні до своїх речей, і про кишенькових злодіїв ми будемо знати хіба що з кіно. А поки, як кажуть, не ловіть гав в рідному місті", - розповідають ініціатори акції.

Акцію провели на двох станціях столичного метро — Вокзальній та Театральній, які лідирують за кількістю крадіжок. Так нагадали пасажирам про необхідність пильнувати свої речі у громадському транспорті.

12-серійна пригодницька драма "Сувенір з Одеси" стартує на каналі 1+1 20 березня. Ролі зіграли Дмитро Суржиков, Станіслав Боклан, Олексій Вертинський, Олександр Кобзар, Юрій Горбунов, Володимир Горянський, Дмитро Сова, Олексій Тритенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знімуть міні-серіал про Чорнобильську катастрофу

Серіал "Сувенір з Одеси" розповість історію кохання двох молодих одеситів, Матвія Грача і Лізи Вольської, яка спалахнула ще під час Першої світової війни, пройшла випробування двома революціями і семикратною зміною влади в Одесі за три військових роки. Війна розлучила героїв надовго. Але проходить п'ятдесят років - і Матвій з Лізою зустрічаються вже при нових, ще більш несподіваних обставинах.

Зараз ви читаєте новину «Актори анонсували кримінальний серіал, вдавши кишенькових злодіїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі