Ексклюзиви
понеділок, 04 березня 2019 07:58

4 екстра-місця і неймовірна битва за останнього учасника: найцікавіше 7 ефіру "Голосу країни"

4 екстра-місця і неймовірна битва за останнього учасника: найцікавіше 7 ефіру "Голосу країни"
3 березня на каналі 1+1 відбувся 7-й випуск 9 сезону шоу "Голос країни". Фото - 1+1

3 березня на каналі 1+1 відбувся 7-й випуск 9 сезону шоу "Голос країни".

Спочатку минулий випуск "сліпих прослуховувань" повинен був стати останнім перед прямими ефірами, але через колосальну кількість талановитих учасників, кожен тренер отримав право добрати ще по одному вокалісту.

Відкрив ефір Гіоргі Дарахвелидзе. Він виконав композицію "All I want" і практично миттєво розвернув до себе крісло Потапа і Дана Балана. 2 роки тому Потап не повернувся до молодого таланту, можливо, саме тому він вибрав команду Дана Балана.

Вікторія Литвинчук виступила з піснею "Alive", але жоден з тренерів не почув тієї ноти, яка змусила б його розвернути своє крісло. 7 років тому вона дійшла до фіналу дитячого Голосу країни, проте виграти не вдалося.

Третім конкурсантом став Олександр Тесленко з композицією "When I was your man". На останніх секундах виконання Дан Балан все-таки натиснув на кнопку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка вийшла у фінал шоу "Америка має талант"

Андрій Галицький зі Словенії, пролетів 1000 кілометрів, ставши першим словенцем, який потрапив на головне вокальне шоу нашої країни. Він здивував вибором пісні, виконавши пісню Олександра Пономарьова, "Полонений", українською мовою. Але навіть такий хід не підкорив зіркових наставників.

Артем Банар приїхав на шоу з невеликого міста Хотин із піснею "Обіцянка". Потап, Тіна Кароль і Монатик розвернулися майже синхронно. Після деяких роздумів Артем обрав команду Потапа.

Валерія Хоменко з Білої Церкви хотіла продовжити традицію успішних виступів представників цього славного міста, яких за всю історію шоу було дуже багато. Для цього Валерія вибрала пісню "Ой говорила чиста вода". Проте ніхто з тренерів не розвернувся.

Артем Марійко, який озвучує дитячі мультфільми на телеканалі 1 + 1, а також, у вільний час, виступає в ресторанах і на корпоративах, вважає, що в житті немає нічого неможливого. Назва пісні говорить сама за себе - "Impossible". Проте, не дивлячись на свою харизму і бажання, потрапити в команду до зіркових наставників йому так і не вдалося.

Аліна Шевченко була готова зробити все, щоб опинитися в проекті. Аліна виконала композицію "Старий готель", проте так вже вийшло, що другий учасник поспіль здивувати наставників не зумів.

З піснею переможниці Євробачення 2018, Нети Барзілай, "TOY", виступила Вікторія Олійник. Головною особливістю її виступу став той факт, що дівчина співала сидячи, адже буквально за два дні до шоу, вона отримала травму ноги. Це не завадило їй розвернути крісла Потапа і Монатика. Свій вибір Вікторія зробила на користь Монатика, який перший закрив своє екстра-місце.

Дарина Ворончук мріяла потрапити в команду Монатика, але не встигла. Вона виконала трек "Сейчас" зіркового наставника. До дівчини розвернулися Потап і Тіна Кароль, які розгорнули справжню битву за виконавицю, але дівчина вибрала Тіну.

Композицію Hardkiss "Журавлі" виконував Антон Бакуновіч, але красла тренерів не розвернув.

Назар Ільчишин виконав пісню Христини Соловій "Фортепіано", але теж не пройшов у шоу.

Після цього і Балан, і Потап відсіяли безліч учасників, поки на проекті не залишився один потенційний конкурсант. Саме за цього виконавця, а точніше виконавицю, розгорнулася справжня битва. Оксана Муха виконала пісню Квітки Цісик "Де ти тепер", бо асоціює себе саме з цією виконавицею. Потап і Дан Балан розвернули свої крісла. Проте, не дивлячись на спіч репера. Оксана вибрала Дана Балана. Таким чином, Потап єдиним не використав своє екстра-місце.

Уже через тиждень почнуться вокальні бої в командах зіркових наставників. Під час них тренери залишать лише половину учасників своїх команд, а з рештою змушені будуть попрощатися.

Зараз ви читаєте новину «4 екстра-місця і неймовірна битва за останнього учасника: найцікавіше 7 ефіру "Голосу країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі