пʼятниця, 28 квітня 2017 01:37

Український семикласник виступив на сцені Карнеґі Голу

Столичний школяр Антоніо Бразильєро Джонсон почав грати на роялі у 5 років. Відтоді 200 разів виходив на сцену. Перемагав у 86 конкурсах.

"Коли був зовсім малим, батько сідав за рояль. Грав джаз, босанову, виконував пісні Френка Сінатри. Тоді мріяв і собі навчитися. У п'ять років мама відвела у музичну школу. Вже за рік вперше вийшов на сцену", - розповів Антоніо кореспонденту Gazeta.ua.

"Виступати перший раз боявся. На сцену виштовхала викладачка. З того часу мав купу концертів. Страх так і не минув. Але навчився його контролювати. Сідаю за рояль. На якусь мить закриваю очі і уявляю, що граю вдома. Це завжди допомагає", - додав він.

Автор: Тарас Подолян
  Столичний школяр Антоніо Бразильєро Джонсон почав грати на роялі у 5 років
Столичний школяр Антоніо Бразильєро Джонсон почав грати на роялі у 5 років

Свій перший сольний концерт Антоніо дав 2015-го. Грав тоді у київському Будинку актора. Торік виступив на гала-вечорі варшавського Форуму з безпеки НАТО, який проходив у Польщі. Тоді ж виступив на сцені Карнеґі Голу у Нью-Йорку.

"Зал Карнегі Голу вміщає три тисячі глядачів. Сцена — величезна. Доки дійшов до середини, встиг згадати всі зауваження педагога і подумки пройти весь твір", - розповів хлопець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3-річна українка знає герби всіх країн світу

"Коли сів за рояль і обвів поглядом заповнений зал, розгубився і мало не запанікував. Подумки почав себе заспокоювати. Коли поклав руки на клавіші, забув про все. Музика повністю мною заволоділа", - додав він.

2-річний Дженсон із Австралії здивував світ своїм незвичним спілкуванням зі зміями. Його батьки Тоні і Брук Харрісони - професійні ловці змій. Вони опублікували в Instagram знімки зі своїм безстрашним малюком. На фото і відеофайлах хлопчик спокійно реагує на змій і може знайти підхід до різних видів рептилій.

Зараз ви читаєте новину «Український семикласник виступив на сцені Карнеґі Голу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути