Ексклюзиви
понеділок, 19 березня 2018 15:39

Мультики вчать говорити українською: топ-7 дитячих YouTube каналів
7

Дитина здатна навчиться розуміти та навчитисярозмовляти українською завдяки мультикам. В Gazeta.ua зробили підбірку дитячих YouTube каналів, герої яких спілкуються з малюками українською мовою.

1.МУЛЬТИКИ УКРАЇНСЬКОЮ

Тут зібрано мультики, які будуть цікаві дітям від року й до десяти. Важливо, що усі відео озвучено українською. Тут є серії "Лицарі НекзоНайтс", "Казки тигреняти Персі", "Місія Блейк", "Свинка Пеппа" та багато інших.

Автор: lovelylife
  МУЛЬТИКИ УКРАЇНСЬКОЮ
МУЛЬТИКИ УКРАЇНСЬКОЮ

2. З ЛЮБОВ'Ю ДО ДІТЕЙ

Якісний контент каналу має більше 70 тис. прихильників. Тут розміщено веселі дитячі пісні, цікаві абетки, розвиваючі відео та мультфільми, фізкультхвилинки. Діти вивчають кольори, зможуть навчитися рахувати і читати.

Автор: lovelylife
  З ЛЮБОВ’Ю ДО ДІТЕЙ
З ЛЮБОВ’Ю ДО ДІТЕЙ

3. UKRANIMA

Це канал для прихильників ретро-мультиків. Тут публікуються мультфільми про Петрика П'яточкина, козаків, Капітошку, капітана Врунгеля, а також нові серії про нових героїв — "Бабай", "Лежень", "Курка, яка несла всяку всячину", "Червона жаба" тощо. На каналі є мультики як українською мовою, так і російськомовні аналоги.

Автор: lovelylife
  UKRANIMA
UKRANIMA

4. ПЛЮСПЛЮС

Тут розміщено всі ті мультфільми та передачі, які є в ефірі на ТБ "ПлюсПлюс". Цікаві передачі "Корисні підказки", "Казка з татом", "Це наше і це твоє" мають на меті не тільки розважати, а й вчити дітей.

Автор: lovelylife
  ПЛЮСПЛЮС
ПЛЮСПЛЮС

5. PIXEL TV

Офіційну сторінку на YouTube має дитячий телеканал "Піксель". Тут є відеозаписи передач "ТіВі-абетка" з Лесею Горовою, рубрики "Зірки-малюки", "Анонси".

Автор: lovelylife
  PIXEL TV
PIXEL TV

6. ФІКСИКИ

На цьому порталі малі чомучки разом із фіксиками знайдуть відповіді на різноманітні запитання. З цим допоможуть впоратися освітні мультики для дошкільнят та школярів.

Автор: lovelylife
  ФІКСИКИ
ФІКСИКИ

7. ХМАРИНКА

На цьому розважально-пізнавальному каналі регулярно викладаються пізнавальні відео та мультфільми українською мовою. Завдяки такому контенту діти вивчають цифри, літери, кольори та багото чого іншого.

Автор: lovelylife
  ХМАРИНКА
ХМАРИНКА
Зараз ви читаєте новину «Мультики вчать говорити українською: топ-7 дитячих YouTube каналів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути