понеділок, 18 червня 2018 21:09

Зірка реаліті-шоу дала фору Кім Кардаш'ян в оголеній фотосесії
32

На екранах стартував новий сезон реалітішоу Love-Island. Зіркою проекту, яка встигла наробити галасу, стала 24-річна модель.

Красуня взяла участь у кількох відвертих фотосесіях для Sixty6 Magazine, в яких знялась "ню", нагадавши прийоми, як так любить використовувати інша зірка реаліті-шоу Кім Кардаш'ян. Остання не раз знімалась у спокусливих фотосесіях, а нещодавно навіть випустила оголену рекламу власних парфумів.

Модель Меган Бертон Хенсон не приховує, що в минулому танцювала відверті танці, а нещодавно запостила у своєму Instagram відвертий знімок "ню".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлюб Кім Кардаш'ян тріщить по швах

Меган не приховує, що підтягувала сідниці, за що подякувала своєму пластичному хірургу у мережі.

Love-Island це реаліті-шоу за умовами якого кілька самотніх людей відправляються на відокремлену шикарну віллу, розташовану на райському острові. Перебуваючи в повній ізоляції і під цілодобовим відеоспостереженням, учасники реаліті-шоу "Острів любові" повинні вступати один з одним у відносини, засновані будь то на любові, дружбі або матеріальній вигоді, щоб дійти до фіналу і виграти £ 50,000. Одинаки, а також пари, які набрали найменшу кількість балів від глядачів, відправляються додому. Переможець визначається за підсумками глядацького голосування.

Зараз ви читаєте новину «Зірка реаліті-шоу дала фору Кім Кардаш'ян в оголеній фотосесії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути