пʼятниця, 12 січня 2018 14:07

Зірка "Ходячих мерців" вийшов на червону доріжку з зірковою подружкою
4

Норман Рідус
Фото: Reuters
Норман Рідус
Норман Рідус
Норман Рідус

41-річна Діана Крюгер і 49-річний Норман Рідус вийшли на червону доріжку премії Critics 'Choice Awards - 2018 у Санта-Моніці.

Раніше публічну демонстрацію почуттів пара собі не дозволяла, але після "Золотого глобуса - 2018", де Діана і Норман також обіймалися один з одним, все змінилося.

На Critics 'Choice Awards актори оголошували номінантів, але Діана в результаті і сама пішла з нагородою - саме вона в цей вечір отримувала приз за фільм "На межі" (In The Fade), оскільки режисера картини, яка виграла в категорії "Кращий фільм іноземною мовою ", на церемонії вручення нагород не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі оголила стрункі ноги на премії Critics 'Choice Awards

Діана Крюгер і Норман Рідус, найбільш відомий за серіалом "Ходячі мерці" (Walking Dead), познайомилися в 2015 році завдяки зйомкам фільму "Небо" (Sky), в якому грали закоханих. Актриса на той момент була не вільна - зустрічалася з Джошуа Джексоном. У підсумку з Джошуа зірка розбіглася (після десяти років стосунків) і з головою поринула в новий роман. Тепер закохані нерозлучні, і, кажуть, у них все серйозно.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Ходячих мерців" вийшов на червону доріжку з зірковою подружкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути