Ексклюзиви
четвер, 18 січня 2018 10:51

Злата Огнєвіч прокоментувала свою участь у "Голосі країни"

Автор: Прес-служба
  Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

28 січня о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра восьмого сезону вокального проекту України "Голос країни", зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, Джамала, яка очікує на первістка, Потап, Тіна Кароль, ведучими - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Однією з учасниць "сліпих прослуховувань" нового сезону стала популярна українська співачка Злата Огнєвіч. Артистка розповіла, чому вирішила спробувати свої сили на головній сцені країни, а також поділилась, чим проект вразив співачку:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Джамала позувала серед озера у білосніжній сукні

"Я вирішила прийти на "Голос країни" для того, щоб підтримати учасників і показати їм, що не потрібно бояться себе і експериментів у музиці, а також допомогти перебороти страх тим, хто дивиться кожен випуск програми і представляє себе на сцені, але все ще не впевнений у своїх силах. Страшно завжди, і я теж хвилююся, але воно того варте. На сцені страх перетворюється у кураж, і ти вже забуваєш про все: отримуєш неймовірне задоволення від музики. "Голос країни" відрізняється від інших сцен світу тим, що тут присутній український колорит: наш народ дуже глибокий, мелодійний, мрійливий".

Також Злата відверто розповіла про своє дитинство та момент, коли зрозуміла, що музика є її покликанням:

"Моїм першим майданчиком для виступів стало подвір'я у бабусі. Там була лавка, на яку я ставала і співала перед тим, як ми з моїми друзями йшли грати у хованки. Я знала дуже багато українських пісень, яких мене навчила бабуся. Вже тоді я зрозуміла, що музика - це моє покликання", - зізналась артистка.

Автор: Прес-служба
  Журі "Голосу країни"
Журі "Голосу країни"

У новому сезоні на сцену "Голосу країни" вокалісти підійматимуться на спеціальному ліфті, який став нововведенням сезону. Також на учасників "Голосу країни-8" очікують нові жорсткі правила: вокаліст, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену. Окрім того, у "сліпих прослуховуваннях" візьмуть учасниця "Танців з зірками" та українська артистка Камалія, олімпійська чемпіонка Ірина Мерлені, популярна співачка Ірина Федишин, учасник "Танців з зірками" та актор Юрій Ткач.

Зараз ви читаєте новину «Злата Огнєвіч прокоментувала свою участь у "Голосі країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути