понеділок, 10 грудня 2012 09:33

Жанна Фріске полетіла народжувати в США

Жанна Фріске полетіла народжувати в США
Співачка регулярно відвідує лікаря в клініці для майбутніх мам Фото: GLOBAL LOOK press

Чутки про вагітність співачки Жанни Фріске підтвердилися. Артистка збирається народжувати в США.

У світській тусовці давно ходили чутки про вагітність 38-річної співачки. І ось, нарешті, вони знайшли своє підтвердження: відома російська поп-зірка скоро стане мамою.

Таємницю цікавого стану Жанни випадково розкрив Дмитро Маліков на концерті в одному з московських ресторанів.

"Ми планували записати дует з Жанною Фріске. Але потім вона сказала, що зараз перебуває на п'ятому місяці вагітності, тому запис довелося відкласти. Зараз вона відлітає народжувати в Майамі. А я записав цю пісню без неї, так вже вийшло", - розповів співак.

Жанна Фріске регулярно відвідує лікаря в клініці для майбутніх мам. Зірка вжила всіх запобіжних заходів, пов'язаних з зайвою увагою преси до її персони. Вона перестала ходити на світські заходи, а якщо і з'являлася в публічному місці, то вдягала такий одяг, який не давав допитливим ґрунт для пліток.

Жанна не раз зізнавалася, що дуже хоче народити дитину. "Напевно, тоді на моїй кар'єрі буде поставлено хрест, так як поєднувати сцену і виховання дитини - це не для мене", - заявила артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жанна Фріске намагається приховувати свою вагітність

Однак ім'я щасливого батька дитини артистка поки не називає. Відзначимо, що протягом півтора року вона з'являлася скрізь з телеведучим Дмитром Шепелєвим, але весь час заперечувала, що у них роман. Дмитро величав Жанну своєю "близькою подругою", але називав "домислами" плітки про їхній роман і говорив, що сім'ю він поки не хоче.

Зараз ви читаєте новину «Жанна Фріске полетіла народжувати в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути