четвер, 27 вересня 2012 18:01

Дружина Потапа не ревнує його до Насті Каменських

Дружина Потапа не ревнує його до Насті Каменських
Ірині більше подобається руденька Надя Фото: ivona.bigmir.net

Дружина Потапа Ірина Горова ревнує свого чоловіка до його підопічної. Але об'єкт її ревнощів не красуня Настя Каменських, а солістка гурту "Время і стєкло" 22-річна руденька Надя Дорофеєва, повідомляє ТСН.

"Ми така пара в шоу-бізнесу сімейна, вона у нас навіть сімейно-дружньо-продюсерсько-бізнесова, яку розвалити не може ніщо", - розповіла Ірина в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Та в жовтій пресі все частіше з'являються чутки, нібито Настя Каменських відбила Потапа у Ірини. І тепер через ревнощі жінки не розмовляють.

"Чому я повинна ревнувати до Насті? Це просто стереотип. Настя красива. Але невже чоловіки люблять жінок тільки за їхню красу", - наголосила жінка.

Ірина зізналась, якщо ревнує чоловіка, то аж ніяк не до брюнетки.

"Я скажімо більше б ревнувала, якщо чесно, до Наді. Бо, як на мене, мені Надя подобається більше. З Настею він вже як з дружиною щодня бачиться. Якщо я буду ревнувати до всіх, я з'їду з глузду і буду з смиканим якимось оком", - зазначила дружина Потапа.

22-річну Надю 35-річна Ірина вважає сексуальнішою за 25-річну Настю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап одного разу переплутав свою дружину з тещею

"Мені Надя подобається, тому що мені подобаються руденькі. Ні, Настя теж красива, я ж не заперечую", - підкреслила вона.

Проте сам Потап запевняє, що він у підопічних красунях бачить лише учениць. Його завдання — контролювати, щоб дівчата робили все правильно: і на сцені, і в житті. Тому інколи доводиться на них навіть кричати.

"Я в минулому вчитель фізкультури. Командний голос і командне почуття мені притаманні як нікому", - підкреслив артист.

Між тим дружина Ірина запевняє, що її стосункам із Потапом нічого не загрожує, навіть якщо доведеться розлучитись.

"Ми почали стосунки з дружби. Я думаю, якщо вони коли-небудь закінчаться, то вони закінчаться тільки дружбою", - зазначила вона.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Потапа не ревнує його до Насті Каменських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути