понеділок, 29 листопада 2021 17:43

Завидні холостяки Голлівуду й сімейні пари: хто із зірок довго жив з батьками
6

Зіркове подружжя Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко переїжджають до власної квартири. Зараз разом з дітьми живуть у великому будинку тещі співака Ніни Матвієнко.

Як стверджує Мірзоян, йому жити під одним дахом з народною артисткою комфортно. Та пара вирішила жити окремо. Цим виконавець поділився у програмі "Зірковий шлях".

"Квартиру ми купили, ще не дійшли до неї руки, ремонт там не робили. Щось у повітрі віє за настроями, але нам тут комфортно живеться. Ніну (спільну доньку пари. - Gazeta.ua) завжди є на кого залишити. І Ніна Митрофанівна спілкується з онукою", - розповів чоловік.

Хто ще з зірок довго жив з батьками, а хто досі так від них і не з'їхав, розповідає Gazeta.ua.

Батьки голлівудського кіноактора Леонарда Ді Капріо розлучилися через рік після його народження. Матір Ірмелін Інденбиркен, яку він називав найголовнішою жінкою, присвятила життя синові. Після того, як Ді Капріо здобув шалену популярність, саме вона регулярно супроводжувала і фотографувалася із зірковим сином на червоних доріжках. Окрім цього, Інденбиркен досі живе з кінозіркою під одним дахом. Жінка ретельно оберігає будинок сина від зайвих очей, наприклад, поливаючи нахабних фанів зі шланга.

Народний депутат України й чемпіон світу з греко-римської боротьби Жан Беленюк два роки тому зізнавався: досі живе з матір'ю Світланою в одному будинку. Як стверджував спортсмен, це економить його час.

"Я живу з мамою не через те, що не можу жити самостійно, а тому що в мене обмаль часу, щоб виконувати хатню роботу", – запевнив він.

Американський актор і продюсер Бредлі Купер довго жив з матір'ю Глорією Кампано. Вона переїхала до сина після того, як помер від раку її чоловік і батько кінозірки Чарльз Купер
Фото: Reuters
Батьки голлівудського кіноактора Леонарда Ді Капріо розлучилися через рік після його народження. Матір Ірмелін Інденбиркен, яку він називав найголовнішою жінкою, присвятила життя синові
Зіркове подружжя Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко переїжджають до власної квартири. Зараз разом з дітьми живуть у великому будинку тещі співака Ніні Матвієнко
Американська співачка, акторка й модель Селена Гомес довго ділила будинок з батьками: її матір Менді Тіфі й вітчим Браян Тіфі працювали менеджерами зіркової доньки. Виконавиця має молодшу сестру (посередині)
Протягом трьох років американська світська левиця й бізнесвумен Кім Кардаш'ян з колишнім чоловіком-репером Каньє Вестом і дітьми жили разом з матір'ю телезірки Кріс Дженнер

Американський актор і продюсер Бредлі Купер довго жив з матір'ю Глорією Кампано. Вона переїхала до сина після того, як помер від раку її чоловік і батько кінозірки Чарльз Купер.

"Смерть тата стала великим ударом для нас обох. Тому ми були потрібні одне одному: я підтримував і підтримую її, а вона – мене", - казав актор в одному з інтерв'ю.

Купер з матір'ю оселилися в сусідніх кімнатах. За його словами, це зручно, адже вони разом проводять багато часу і веселяться. Подейкують, що Компано може вплинути на вибір обраниці актора. За чутками, саме матір стала причиною розриву цивільного шлюбу Купера з моделлю Іриною Шейк.

Американська співачка, акторка й модель Селена Гомес довго ділила будинок з батьками: її матір Менді Тіфі й вітчим Браян Тіфі працювали менеджерами зіркової доньки. 2017 року інсайдери повідомляли, що Гомес посварилася з рідними через те, що їй довелося звільнити їх і найняти нову команду. Ще за три роки до цього пліткували, що в родині співачки стався конфлікт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солістка The Hardkiss зачаровує сімейними кадрами з "райського місця"

Протягом трьох років американська світська левиця й бізнесвумен Кім Кардаш'ян з колишнім чоловіком-репером Каньє Вестом і дітьми жили разом з матір'ю телезірки Кріс Дженнер. За цей період їхній особняк реконструювали. Тепер Дженнер живе по черзі з усіма шістьма дітьми від двох шлюбів - Кортні, Кім, Хлої і Роберт Кардаш'яни та Кендал і Кайлі Дженнери. У кожного з них зарезервовано для зіркової матері й баби від двох до чотирьох кімнат у будинку.

Співак Віктор Павлік, який має молоду дружину Катерину і чотиримісячного сина, рідко показує фото з онуками від старшого сина Олександра і доньки Христини. 2009 року в первістка артиста народився син Давид. Донька Павліка веде непублічне життя, тому не хоче розкривати ім'я хлопця, який з'явився на світ 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Завидні холостяки Голлівуду й сімейні пари: хто із зірок довго жив з батьками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути