середа, 07 квітня 2021 17:38

Замість мікрофона - банан: як Полякову розігрують на концертах

Замість мікрофона - банан: як Полякову розігрують на концертах
Полякова поділилася "зеленками", які їй влаштовував колектив. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Співачка Оля Полякова розповіла, як її розігрують музиканти. Під час крайнього концерту в турі є традиція під назвою "зеленка": колектив розігрує виконавця та навпаки. Артисту вимикають музику чи балетна група не виходить на сцену. І співак має імпровізувати.

Полякова поділилася "зеленками", які їй влаштовував колектив. Про це вона розповіла за лаштунками Improv Live Show на "Новому каналі".

"Мене всі бояться, тому жартують рідко. Та все ж траплялося, коли колектив під час концерту кепкував з мене. Пригадую, як я вийшла на сцену, а в стійку для мікрофона був запханий банан. Довелось обіграти ситуацію. А ще під час виконання ліричної пісні замість балету до мене вийшла команда в костюмах та кокошниках", - згадала артистка.

Зірка розповіла, що теж розігрувала колектив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Животик з'явився" - Настю Каменських запідозрили у вагітності

"Під час концерту я змінила композицію. Сіла за фортепіано та почала її виконувати. Мої музиканти були шоковані. Але не розгубилися і після кількох акордів підхопили мелодію та почали теж імпровізувати. Музичний експеримент удався. А головне - глядачі нічого не запідозрили", - додала Полякова.

Співачка 37-річна Оля Полякова опублікувала серію звабливих фото з відпочинку в Єгипті. На знімках зірка позує в золотистому роздільному купальнику, хизуючись підтягнутою фігурою та довгими ногами.

Зараз ви читаєте новину «Замість мікрофона - банан: як Полякову розігрують на концертах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути