Ексклюзиви
понеділок, 13 лютого 2023 20:46

"Ви – наші боги" – назвали найсексуальніших митців, які воюють у ЗСУ
12

В Україні обрали найпривабливіших та найсексуальніших культурних діячів, які пішли на фронт. Переможець отримав відзнаку "Кевларовий Ліфон".

Голосували за чоловіків всі охочі в онлайн-форматі. Їхні голоси підрахували і визначили загальний рейтинг. Номінувати учасники могли будь-кого з українських митців, що пішли до війська або вступили в лави Тероборони, пояснює пресслужба конкурсу. Його, до речі, в Україні проводять уже вчетверте. Минулого разу рейтинг "Золотого Ліфону" очолив поет Юрій Іздрик. До того двічі перемагав письменник Сергій Жадан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 50 відтінків Жадана та еротичний магнетизм Іздрика: визначили найсексуальніших митців

"Тепер все змінилося. Наші серця так само хвилює музика та література; наші думки так само полонять чоловіки мистецтва. Але все це завдяки ЗСУ. Тож цьогоріч ми дещо змінили формат голосування. Ми так само обираємо найзвабливіших літераторів, музикантів, акторів. Але з тих, хто став на захист нашої землі і несе військову службу. Ви – наші боги. Наші ідоли. І вам – усі наші ліфони. Та і ніщо не пасує чоловікам так, як піксельна форма", – зазначили організатои премії.

Цьогоріч читачі номінували понад сотню митців. Найбільше в рейтингу музикантів (10) та письменників (7), далі – актори та стендапери (3). Переможцем став поет Артем Полежака.

Топ-10 найпривабливіших українських митців, що воюють

1. Артем Полежака, поет

Автор: Artem Polezhaka/facebook
  Артем Полежака
Артем Полежака

47-річний красень-нацгвардієць з тілом Джейсона Стейтема та почуттям гумору бога багато років тішив нас своїми тонкими, іронічними віршами.

Автор: Artem Polezhaka/facebook
  Артем Полежака
Артем Полежака

Народився в Харкові. Його соцмережі безліч разів банили та видаляли сторінку за громадянську позицію. На його книжках — вікове обмеження 18+. Але любов шанувальниць до нього – безмежна. На його вірші співали пісні Kozak System ТНМК та "Бумбокс". Найвідоміші збірки поезії Артема виходили у культовому видавництві "Люта Справа". Ще під час Революції гідності галасу наробив його "Репортаж", гостра сатира на російську інформаційну маніпуляцію.

Автор: Artem Polezhaka/facebook
  Артем Полежака
Артем Полежака

З 2014-го поет активно волонтерив та їздив з виступами у зону АТО. Від початку повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 пішов у військкомат і штурмував його доти, поки не взяли. Зараз служить народу України як стрілець у третьому батальйоні п'ятої Слобожанської бригади Національної Гвардії України. Звільняли з побратимами Балаклію та Куп'янськ на рідній Харківщині. Між обстрілами на нулі пише вірші.

2. Андрій Хливнюк, музикант, гурт "Бумбокс"

Автор: facebook.com/zolotyylifon
  Андрій Хливнюк
Андрій Хливнюк

Андрій від початку вторгнення підіймає не тільки червону калину, а й наш моральний дух і розвеселяє всю Україну. Імперії впадуть, запевняв він ще до повномасштабного вторгнення Росії. А зараз сам взявся до прискорення цього процесу.

3. Олександр Положинський, музикант

Автор: facebook.com/zolotyylifon
  Олександр Положинський
Олександр Положинський

Одним із перших багато років поспіль показував, наскільки класною може бути українська музика. Мало не єдиний україномовний телеведучий, він навчав, що й один у полі добрячий воїн.

Його пісні "Не кажучи нікому" та "Лицарський хрест" стали гімнами цілого покоління, одними з головних пісень українських революцій. А одна з нових композицій "Як ти там?" неймовірно відгукується сьогодні.

Служить сьогодні у 47-й окремій механізованій бригаді "Маґура".

4. Павло Вишебаба, поет

Автор: facebook.com/zolotyylifon
  Павло Вишебаба
Павло Вишебаба

Кожне його слово пронизує душу й доводить тіло до дрижаків. А коли він читає свої вірші прямо з окопів – розриває на шмаття. Більше ніж нового накладу його поетичної збірки (перші 15 тис. примірників розлетілися одразу) ми чекаємо лиш повернення Павла з фронту.

5. Іван Леньо, музикант гурт Kozak System

Автор: facebook.com/ivan.lenyo
  Іван Леньо
Іван Леньо

Гарячий, пристрасний, сміливий та ніжний. У його сильних руках хочеться сховатися від цілого світу, а за голосом можна піти у прірву. Коли росія почала повномасштабний наступ, Іван сміливо взяв у руки зброю та став на захист країни у лавах спецпідрозділу патрульної поліції. Крім того, команда Kozak System дала з березня понад 115 благодійних концертів, усі зібрані з яких кошти спрямовуються на підтримку ЗСУ.

6. Юрко Yurcash Юрченко, музикант

Автор: facebook.com/zolotyylifon
  Юрко Yurcash Юрченко
Юрко Yurcash Юрченко

Харизматичний, звабливий, гарячий вояка, який завоював не одне жіноче серце. У 2021 році голосування наших прекрасних читачок Юрка Юрченка визнало найсексуальнішим митцем незалежності. Тепер же він відстоює нашу незалежність на фронті у складі 49-го окремого стрілецького батальйону "Карпатська Січ".

7. Валерій Маркус, письменник, блогер

Автор: facebook.com/zolotyylifon
  Валерій Маркус
Валерій Маркус

Сержант-майор 47-ї окремої механізованої бригади Валерій Маркус бере в полон жіночі серця з напівпогляду. Окрім того, Валерій ще й блогер, мандрівник та автор нашумілої книги "Сліди на дорозі", яка свого часу в лічені тижні стала бестселером.

8. Артем Чех, письменник

Автор: facebook.com/zolotyylifon
  Артем Чех
Артем Чех

Наступний лавреат воює вже не вперше, та нині читати його дописи про армійські будні, побут, світанки, службу, чергування й переживання особливо щемко.

Читати його зараз – наче проживати ці миті війни самим. Він дивовижно знаходить в собі сили писати без прикрас і романтизації війни, про переживання різного досвіду, часом дуже болісного. Про те, як зник страх померти й прийшло прийняття. І як гостро відчувається смак життя й хочеться жити.

9. Ахтем Сеітаблаєв, актор

Автор: instagram.com/seitablaiev
  Ахтем Сеітаблаєв
Ахтем Сеітаблаєв

Ми любимо Ахтема так давно: за його оксамитовий голос, у якому поєднуються стійкість та ніжність. За глибокі теплі очі, у яких хочеться потонути і здатися у полон. Зараз він служить у ЗСУ і очолює службу зв'язків зі ЗМІ деяких окремих бригад. А ми чекаємо, коли він знову повернеться в кіно.

10. Ігор Мітров, поет

Автор: facebook.com/zolotyylifon
  Ігор Мітров
Ігор Мітров

Ігор Мітров – поет і військовослужбовець 95 окремої штурмової бригади. Народився в Керчі й дуже вже чекає на повернення Криму додому. На честь кожної "бавовни" у рідному Криму поет обіцяв своїм шанувальницям постити оголені селфі.

Лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк показав фото з окопу і літальним апаратом. Він став патрульним поліцейським у складі підрозділу "Софія" батальйону ТОР (тактико-оперативне реагування) Управління патрульної поліції в місті Києві. Наприкінці березня отримав поранення. Під час відпустки Андрій з гуртом дав три благодійні концерти у Варшаві, Празі і Відні.

Тепер Хливнюк перекваліфікувався в оператора ударного дрона Punisher.

Зараз ви читаєте новину «"Ви – наші боги" – назвали найсексуальніших митців, які воюють у ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути