Ексклюзиви
четвер, 22 листопада 2012 09:39

Лікарі підозрюють у матері Дженніфер Еністон хворобу Альцгеймера

Лікарі підозрюють у матері Дженніфер Еністон хворобу Альцгеймера
Актриса дуже сильно засмучена Фото: 1tvnet.ru

У житті голлівудської зірки Дженніфер Еністон вже зовсім скоро має статися грандіозна подія. За даними преси, в кінці грудня актриса планує одружитися з актором Джастіном Теру. Знаменитості захоплено готувалися до урочистості, але, схоже, свято пари буде не надто веселим. Як пише National Enquirer, у матері Джен Ненсі Доу помічено симптоми деменції.

76-річна Доу почуває себе зараз не дуже добре. Два тижні тому жінка пошкодила плече. Вона поїхала до лікарні, медики провели обстеження і виявили перелом.

Розмовляючи з пацієнткою, лікарі також помітили, що у жінки спостерігаються провали в пам'яті. "Зараз фахівці проводять додаткові аналізи, - розповіло джерело з оточення зірки Enquirer. - Але є реальні підозри, що у Ненсі початкова стадія хвороби Альцгеймера. Часом вона впадає в безпам'ятство, не впізнає оточуючих. Це дуже сумно, і вся сім'я дуже сильно переживає".

У свій час у Дженніфер були з матір'ю не найкращі стосунки. Вони не розмовляли роками, і Еністон навіть не запросила матір на своє весілля з Бредом Піттом в 2000 році. Але зараз стосунки стали більш-менш стабільними, і на одруження Джен з Джастіном Ненсі напевне запрошення отримала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наречений Дженніфер Еністон запросив на весілля Анджеліну Джолі

"Дженніфер дуже сильно засмучена. Це дійсно жахливо. Стан її матері так раптово став погіршуватися, і зараз Джен бажає лише одного - щоб Ненсі одужала. Вона боїться уявити, що у її матері така страшна, невиліковна хвороба".

Зараз ви читаєте новину «Лікарі підозрюють у матері Дженніфер Еністон хворобу Альцгеймера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути