понеділок, 21 вересня 2020 16:04

Вперше в історії "Танців з зірками": Олег Винник станцював пасодобль на живому концерті

Вперше в історії "Танців з зірками": Олег Винник станцював пасодобль на живому концерті
У недільний ефір пара вийшла зі сцени житомирського літнього театру. Фото: надане піар-агентом артиста

4-ий прямий ефір шоу "Танці з зірками" співпав з концертним туром Олега Винника по містах України. В даний час артист виступає на майданчиках, які відповідають чинним нормам проведення масових заходів в період карантину. Щоб не переривати участь у проєкті і не переносити концерти, музикант взяв свою партнерку по танцях - Олену Шоптенко - в тур.

"Я не міг собі навіть уявити, що коли-небудь на свій сольний концерт під свою пісню буду танцювати пасодобль з дворазовою чемпіонкою світу з бальних танців. Це сюрприз для моїх глядачів", - поділився Олег Винник.

У недільний ефір пара вийшла зі сцени житомирського літнього театру. Прямо посеред виступу, під час виконання легендарного хіта "Вовчиця" до співака несподівано приєдналася Шоптенко. Під овації публіки Олег і Олена представили гарячий пасодобль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не поділяю себе на артиста і звичайну людину" — Олег Винник потрапив на обкладинку журналу

"Такого в історії проєкту ще не було. Для мене це можливість спробувати щось абсолютно нове. До того ж, цікаво побачити світ артиста зсередини. Пасодобль підходить Олегу за темпераментом. Це танець-протистояння, танець-боротьба, а в нашому випадку ще й танець-приборкання. Олег - еталон чоловічого начала, сили і харизми, перед яким не може встояти навіть сама непіддатлива і норовиста жінка ", - розповіла Олена Шоптенко.

20 вересня вийшов 4-ий випуск 4 сезону шоу "Танці з зірками", за перемогу билося 12 пар, але в кінці одна повинна була покинути шоу. Судді оголосили свої оцінки, глядачі провели своє голосування.

Зараз ви читаєте новину «Вперше в історії "Танців з зірками": Олег Винник станцював пасодобль на живому концерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути