четвер, 03 жовтня 2013 01:28

Власова жалкує, що запросила Сєдокову на весілля

Автор: фото:novostiua.net
 

Останнім часом не вщухає незадоволення серед зірок поведінкою Анни Сєдокової. Своє обурення висловила співачка Євгенія Власова.

"У Сєдокової зарозумілість з'явилося, мені це огидно і неприємно, навіть огидно, що вона була свідком на весіллі. Мені не подобається її ставлення до мене тому, коли я підписалася до неї, вона не те, що проігнорувала, вона образливо проігнорувала це, якийсь цирк в соцмережах", - говорити Євгенія Власова кореспондентам ТСН Особливе на 1 +1.

Анна Сєдокова виправдовується.

"Можливо Женя просто не туди пише, у мене дуже багато двійників, мабуть Женя просто не туди пише", - каже Анна  Сєдокова.

Колеги кажуть самозакоханість Сєдокової загострилася післе розлучення, а поведінка у Instagram и на публіці, це спроба знайти чоловіка.

Ресторатор Микола Тищенко засудив новий відвертий кліп Сєдокової.

"Я спеціально подивився кліп, це жахливий провал, негідний, на мій погляд, людини вже з ім'ям. Я вважаю жінці з двома дітьми зніматися в таких кліпах, в таких відвертих позах з незнайомим чоловіком цілуватися".

Сєдокова, як завжди, спокійно сприймає критику.

"Та мені яка різниця, про мене, знаєте, скільки всього говорять, але говорять, говорять", - каже співачка.

Зараз ви читаєте новину «Власова жалкує, що запросила Сєдокову на весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути